Politikerne i Europa lar våre jenter og kvinner dø i stedet for å erkjenne deres katastrofale feilgrep. Politikerne ikke bare snur kvinner ryggen, men ofte svikter de dem også på alle fronter.

Nå kommer det en ny kvinnebevegelse som motvekt til #metoo. Bevegelsen#120db skal mer belyse den ansvarsløse migrasjon politikkens konsekvenser for Europas jenter og kvinner som daglig sviktes av de såkalte feministene. Politikerne snur kvinnene ryggen, og nå mener den nye kvinnebevegelsen at tiden nå er kommet til snakke ut om følgene som importen av mange titusener unge muslimske menn fra Midtøsten og Afrika har invadert våre land.

Det er på tide og i klar språk å snakke ut om importert kriminalitet, og importert bestialske seksualforbrytelser, som tvinger Europas døtre til drastisk å endre levesett, da utviklingen i antallet voldsforbrytelser mot kvinner øker drastisk for hver dag som går.

Den nye motstandsbevegelsen heter #120db som skulle være den ekte #metoo og skal belyse den virkelige trusselen mot jenter og kvinner.

Hver dag stilles spørsmålet: Hvem står for tur? Hvem skal ha livet sitt ødelagt av importert kriminalitet og seksuelt bestialsk dyrisk vold?

Hvem skal bli tafset på, angrepet, slått med en flaske i ansiktet, knivstukket, brent, gjengvoldtatt, spottet, kalt hore, misbrukt, vanæret? Hvem er jente eller kvinne som får livene sine knust av skamløse iskalde dyriske individer med harde hender, av fremmed kjønn og opprinnelse, ekle munn full av bakterier som overføres til kroppen hennes? Hvem er neste i storbyene som Oslo, Bergen, Stavanger, og alle andre storbyer?

Noen har beregnet at hver åttende kvinne vil bli voldtatt i løpet av livet. Kanskje så mange som hver femte? Eller enda flere? Antallet fullbyrdet voldtekter og gjengvoldtekter øker alarmerende i Norge også. Mange av de anmeldte voldtektssakene blir aldri oppklarte, da med importen av stadig flere unge muslimske menn øker også antallet voldssaker utført mot jenter og kvinner. 

Politikernes svik her er både uendelig, og ufattelig, og med deres likegyldige holdninger så øker ikke bare antallet voldstilfeller men også grusomhetene som anvendes mot de utsatte jenter og kvinner.

I Sverige nærmere i Malmö endte en grusom voldtekt opp med at forbryterne helte brennbar veske i skjeden på den voldtatte og mishandlet jente, og satte fyr på henne. 

Den slags bestialsk vold hører ikke hjemme i Europa. Det er helt klart at dette er en ny form for importert vold som lammer alle oss, mens vi med vantro må ta det inn over oss at slike voldshendelser faktisk skjer rett foran oss i full offentlighet. Unge menn uten medfølelser for andre mennesker som fører seg frem med en dyrisk villskap ingen av oss noen gange har opplevd maken utfører voldshandlinger i grupper, og fratar dermed jentene og kvinnene deres frihet til å kunne ferdes fritt på alle døgnets tider. 

Det er på tide at vi alle hever våre stemmer! Politikere bør ikke få lov til å glemme de som er blitt voldtatt eller drept. De bør ikke glemme de som går med spray og volds alarm. De bør ikke glemme alle de som ikke tør å gå ut lengre, eller løpe i parken eller skogsti. 

Det er politikerne som har sluppet inn titusener av aggressive og ondskapsfulle unge menn som tror at Europas jenter og kvinner er leketøyet deres, og fritt vilt de kan jakte på. Politikere nekter å erkjenne og innse at de har feilet. Men nå mener våre jenter og kvinner at de har nådd dertil hvor nok er mer enn nok. De har ikke tenkt å ta imot mer ondskap, voldtekter og grusomme handlinger som ofte ender opp i drap.

Europas døtre oppfordrer nå alle om å være med i denne nye sanne motstandsbevegelsen #120db De oppfordrer jenter og kvinner om bli en del av kampen mot de som kaller seg feministene som er for feige til i fellesskap å ta opp kampen for dem.

Hvem blir de neste? Gjerningsmennene er overalt. I parken hvor en jogger, når en går hjem fra jobb, når en tar bussen. De har ingen respekt for andre mennesker, ingen respekt for politi, våre lover, eller levesett.
De oppfører seg som rovdyr, går gjerne i flokk å hiver seg over de som er svakere enn de er med bestialske og barbariske metoder.

Våre jenter og kvinner i hele Europa roper om hjelp. Voldspiralen kan ikke lengre ignoreres, kan ikke lengre overhøres. Noe må skje for å demme opp for angrepene på våre Jenter og Kvinner.

Europas døtre er under angrep, og dør. Våre politikere lar dem dø uten å løfte en finger. På tide at alle vi som er motstandere av denne formen importert fremmed vold reiser oss, og står side om side med våre kvinner som virkelig trenger all hjelp de kan få for å kunne snu ondskapens makt ved grensen våre, avvise dem, utvise dem. Disse unge menn har bevist i stor skala at de ikke hører til i Europa. De vil aldri bli en del av oss, men vil alltid være mot oss.

Og når våre kvinner blir taperne i en vannvittig politisk likegyldighet, da taper også den Europeiske sivilisasjonen. 

Skal vi virkelig bare stå og se på, og la det skje? Hva mener dere?  Støtt opp om #129db dere også.

Følg Foxcamp på Twitter!