Polen forlater heller EU enn å bli tvunget til å ta imot muslimske flyktninger/migranter som EU via deres kvotesystem forsøker å påtvinge landet.
 

I få EU land er støtten for EU medlemskap sterkere enn i Polen. Hele 74% av polakker sier i en fersk undersøkelse at det er bra at Polen er med i EU. Det er til å med en merkbar økning i forhold til 2016.

Men det endrer seg veldig raskt når Brussel fortsetter å legge press for å tvinge landet til å motta asylsøkende muslimske innvandrere/migranter fra Midtøsten og Afrika.

British Daily Express skriver at Italias tidligere statsminister Matteo Renzi har satt et "sint ultimatum" for Øst-Europa for å åpne sine land for den nye asylbølgen. Hvis de ikke gjør det, må Vest-Europa fjerne sin EU-støtte til østblokk landene, mener han.

De migranter som ikke kan bli i Italia må bli fordelt i resten av Europa, ellers vil vi slutte å sende penger til de landene som ikke aksepterer EU's kvoter," sa Renzi.

EU-kommisjonen holder for tiden på med et søksmål mot Polen, Ungarn og Tsjekkia for å ha nektet å ta imot muslimske innvandrerne. En slik tvist kan på samme tid ødelegge eller trekke ned polakkenes tillit i EU.

En meningsmåling i Politykas viser at 56% av polakkene er enige i at Polen kan saktens klare seg uten pengene fra EU, hvis de så bare kan slippe for de titusener muslimske migranter.

En enda større majoritet sier at de til og med er parate til at forlate EU helt, hvis alternativet er at akseptere EU's migrant kvoter. Bare 27% sier nei til å forlate EU i stedet for å ta imot muslimer.

Den polske journalisten Konrad Kołodziejski forklarer at Polens motstand mot å ta imot muslimske migranter kommer av at de ser en skremmende utvikling i vesteuropeiske land som har tatt imot hundretusener muslimske migranter.

Han sammennlikner asyl og migrantbølgen med en brann som som den liberale eliten i EU forsøker å spre over hele unionen i stedet for å bekjempe den.

Hvor mye forstand krever det å innse muslimske asylsøkeres og migranters fiendtlighet mot de Europeiske samfunn og kulturer?
Terrorangrep, fiendtlige handlinger, hat, er ikke enkeltstående hendelser. Det er en hendelsesforløp i et prosess hvor to meget ulike kulturer støter sammen.

Disse sammenstøtene eller stadig mer voldelige konflikter kommer ikke til å opphøre som den sosialistiske eliten håper på for at det skal gi plass til en gjennom kontrollert, harmonistert, og identitetsløst samfunn, men snarere vil de bli forsterket, og vil opptre stadig oftere, og kan til slutt ende opp med at en sterkere, og mer aggressiv kultur vil dominere.

Forhåpentlig så vil vi oppleve at når Brussel behandler disse sakene, vil Ungarn mest sannsynlig nedlegge veto eller direkte blokkere sanksjonene for å hjelpe Polen. Og da er er man like langt.

Dermed er det lagt opp til at det er stadig flere som stiller seg totalt uforstående til våre politkere, og deres snillisme politikk, som bringer stadig flere og stadig mørkere skyer over Europa som snart ikke lengre makter situasjonen hverken politisk, menneskelig eller økonomisk.

For når økonomiene krakker, og det ikke er flere penger de kan gi til disse lykkejegere som helst vil ha alt gratis, da vil ondskapens makt forsøke å løpe over ende våre samfunn som har tatt imot dem. Spørsmålet er så: Hva har de tenkt å leve av eller på når en slik sivilisasjonskrig er over? Hvem skal bygge opp igjen, hvem skal produsere mat, og hvem skal skaffe penger, når alle de som har jobbet for å disse folkene skulle ha et godt liv er døde og borte? Og be bønner 5 ganger i døgnet med rumpa i været hjelper nok ikke stort.

Jeg selv tror på at hele EU kommer til å gå i oppløsning, og euro zonen vil bryte sammen. Og akkurat det kan skje når som helst.

Debatten under artikkelen er åpen, men er moderert.
 

 

Følg meg på Twitter!