Det advares nå om at den ukontrollerte migranstrømmen til Europa har utviklet seg til en tidsinnstilt bombe. De som kommer er ikke integrerbare.

Advarselen er ute, det har vært mange av dem i den seneste tiden, men det ser ikke ut til at våre politikere tar advarslene på alvor. Masse migrasjon til Europa av hovedsakelig unge muslimske menn som bringer med seg en særlig form for en veldig aggressiv og meget voldelig adferd, vil innen for en ganske overskuelig tid bli til en tidsinnstilt bombe med en meget kort lunte.

Siden 2015 har Tyskland alene tatt imot mer enn 1.2 millioner unge muslimer fra Afrika, og Midtøsten uten tanke på hvilke demografiske konsekvenser en slik ukontrollert innvandring ville få som følge av den tankeløsheten som lå bak beslutningen om åpne grenser.

Det er via den tyske TV kanalen ZDF kommet frem at en psykiatrisk undersøkelse hos en gruppe migranter har avdekket et voldelig temperament, og aggressiv personlighet som allerede er ferdig podet inn ved en alder av 12 år.

Det er nå stadfestet at disse muslimske migranter ikke kan opplæres til å kunne forstå våre verdier. Forsøk på å undervise dem har vist at undervisningen absolutt ingen effekt har på disse unge muslimske menn, som heller ikke er interessert i å bli lært opp i hvordan man oppfører seg i våre åpne og demokratiske samfunn. Det må våre politikere like godt få med seg, og akseptere med engang.

Disse er folk som har en skremmende potensiale for aggressivt adferd fordi de er vokset opp med, og attpåtil er blitt lært opp til å utøve vold helt fra tidlig barndom. Eneste de har lært er å kjempe, og bruke vold av særdeles farlig karakter, og de er ikke i stand til å kunne begå seg selv i et harmonisk samfunn hvor folk som har tatt imot dem lever i fred og harmoni.
 

De største feil politikene våre begår med hensyn til tilstrømningen av ikke integrerbare unge menn, er deres reaksjoner, og totale mangel på forståelse for velgernes bekymringer om problemene forbundet med ikke vestlig innvandring som de til og med utviser en likegyldig holdning til.

Snillisme politikere slynger om seg med hatefulle skjellsord.

Men folk er hverken høyreekstremister eller noe annet, men vi alle merker tydelig hvordan kritikere av masse migrasjon har blitt kategorisert som "rasister" og "høyreekstreme", og enda verre "nazister", mens rapporter om problemer med hensyn til nykommeres voldelige oppførsel har blitt undertrykt, eller mørkelagt om man vil.

Grunnet fortielser er folk virkelig redde og føler seg utrygge selv i eget hjem bak låste dører og vinduer. Man rapporterer da også at psykiatriske klinikker i Tyskland behandler et stort antall mennesker som sliter med alvorlige angstlidelser og som føler seg for redde for å forlate sine hjem siden flommen av innvandrere har tatt til stadig mer ondskapsfull vold. Spesielt kvinner er direkte redde for å gå ute ikke bare etter mørkets frembrudd, men i alle døgnets timer. De er redde for den stadig økende antallet voldtekter, og voldelige overfall. Barn er i dag redde for å gå i skole, og delta i fritidsaktiviteter. Også på skolene er volden merkbart økende, og når stadig nye høyder.

De etniske befolkninger føler seg forrådte av deres politikere. Her må vi så understreke at" Det er viktig at politikerne tar borgenes frykt på alvor, fordi frykt er en naturlig følelse som vi alle er fra naturens side programmerte til å føle, og våre politikere skal ikke tvinge oss til å leve i en følelse av konstant fare. "

Siden 2015 har mer enn 2 millioner migranter innvadert Europa. Våre politikere har nå nærmest startet en regulær krig mot de etniske befolkninger, og produserer nå den ene loven etter den andre mot online hatprat, hvor politiet lynrask slår hardt ned på folk, ved hjelp av direkte raid på deres private hjem hvor man mistenker at folk poster kritiske eller hatefulle innlegg på de sosiale media mot migrantene. Dette søkes nå også utvidet at det også skal bli forbudt å kritisere politikere, da spesielt de som er i regjering. Kvelertaket på befokningen strammes stadig til av desperate politikere.

Ved å stramme inn retten til de frie ytringene har heller ført en kontroversiell konsekvens med seg fordi alle politikere, både opposisjon, og regjering mottar nå krass kritikk fra velgermassen fordi de på det nærmeste inngår partnerskap med en djevelsk makt, og på samme tid påtvinger en stadig mer opprørt og uvillig befolkning alle de økonomiske omkostninger via skatter og avgifter som disse ikke inviterte migranter påfører samfunnet. Noe som ikke er lønnsomt i det lange løp, da slike politiske beslutninger vil i den siste ende underminere ethvert velferdsstat som vil med tiden bukke under med forferdelige konsekvenser til følge.

I mens tiden går, så kriminaliserer eliten i Europa egne befolkninger, for heller å bære migrantene på hender, eller hvis man vil på en gullstol inn til Europa. Det vi nå ser og opplever er at våre politikere fører en hårreisende og meget skremmende politisk voldtekt mot sine egne, og man viker enn ikke tilbake fra med sosial straff å ekskludere egen befolkning for så å ofre dem på Islams alter. Og for å dekke over de enorme utgifter, og stadig voksende statsbudsjetter, legger man skylden på den etnisk Europeiske "eldrebølgen". Spesielt sosialistene over alt i Europa ynder å gi eldrebølgen skylden for invasjonen.

Noe som er totalt uakseptabel, og direkte uforskammet over for de av oss som har vært med til å bygge opp det samfunnet og velferdsstaten vi i dag har, og som våre politikere nå gir bort med rund hånd.

Når vi så hever røsten, og krever spørsmålet om ikke vestlig innvadring og EØS opp til folkeavstemning, da sier alle politiske partier med unntatt Frp, at det kommer aldri på tale. Og neste unnskyldningen for å gjennomføre denne totalt hodeløse politiske voldtekten er at alle vi i Norge er forpliktet til å hjelpe hjelpe folk som er i nød. Jeg har ikke forpliktet meg til noe som helst. Og jeg tror ikke at særlig mange andre enn politikere som har forpliktet seg uten å spørre oss, folket om råd!

Og da stiller jeg spørsmålet igjen, som jeg mest sannsynlig aldri vil få svar på. Er ikke våre egne som også er i nød viktigere enn alle andre utenfor landets grenser, enn de som invaderer våre land uten å ha blitt invitert?

Og et annet spørsmål er: Hvorfor tar ikke disse oppblåste pampere til politikere ingen muslimske migranter til seg, lukker dem inn i hjemmene deres, og forsørge dem av deres egne lommer?

Per i dag så sitter vi alle på en tidsinnstilt bombe. Det er ikke lengre et spørsmål om hvor bomben vil eksplodere, men når. Og når bomben går av da går hele Europa under! Og hvis politikerne tror at de kan komme seg unna i deres pansrede biler, og underjordiske beskyttelsesrom, da bør de tro om igjen, da også de på et tidspunkt må forlate de sikre bilene deres, eller komme frem fra de underjordiske skjulene deres. Og når det skjer, da vil en lynsjemobb stå og vente på dem. De vil bli dømt av folket, og dommen vil nok ikke være dem nådig.

På tide at vi alle våkner opp for å sette en stopp for den ekstreme politiske voldtekten vil alle er blitt utsatt for.

Debatten under artikkelen er åpen. Vennligst hold en saklig og anstendig tone.


Følg meg på Twitter!   Følg Foxcamp på Facebook!