Det tok ikke lang tid før også den nye nettavisen Resett har fått noe av det politisk korrekte over seg. Også der er kneblingen innført.

Jeg må nok si at jer er ved å bli lei av alle norske medias forsøk på å gi alle oss dårlig samvittighet på alle fronter. Jeg skjønner ikke hvorfor vi absolutt må ha dårlig samvittighet over at de i Afrika, midtøsten, eller fjerne østen som for tiden masseproduserer unger i en for verdenssamfunnet uakseptabel hastighet. En produksjon som bare fører med seg fattigdom, sult, kriger, og masse elendighet.

Må nok her si at jeg føler ikke meg skyldig i at andre produserer unger nærmest på samlebånd. Det er ikke noe jeg har bedt om, det er ikke noe som jeg må ta ansvar for. Og det holder jeg fast i, da jeg fortsatt er av den mening at vi først og fremst bør tenke på eget land, og eget folk før vi tenker på andre uten for landets grenser. Og jeg er møkka lei av å bli fortalt at vi alle har en internasjonal forpliktelse til å ta oss av, og hjelpe alle de milliarder av overproduserte befolkninger.

Jeg har ikke forpliktet meg til noe som helst, og jeg har heller ikke stemt på noen partier, eller politikere som ønsker at jeg skal forplikte meg. Derfor la jeg inn en kommentar på Norges nye nettavis ved navnet Resett. Vel, det kunne jeg like godt ha spart meg, da sannheten på Resett er minst like ille hørt som på alle andre media i Norge. De bare fjernet innlegget mitt, fordi det tilsynelatende ikke var av politisk korrekt karakter.

Innlegget var som følger:

På tide at dere nordmenn slutter med denne "dårlige samvittigheten"! Få det med dere at det som skjer ute i verden er ikke deres skyld. Og det er ikke deres folk, ikke deres land, ikke deres ansvar.

Bruk heller tid med åpne øyner å se på eget land, eget folk, hvor det snart er 300.000 mennesker som har det trangt, og trenger hjelp, hvor det tilsynelatende ingen som bryr seg. Media i dag er opptatt av at muslimer i Myanmar blir fordrevet, men skriver intet om hvorfor de blir fordrevet.

De bare kjører på for å gi dere "blåøyde" nordmenn dårlig samvittighet, ved å vise TV reklamer med små feite sorte unger fra Afrika med store krokodille tårer.

Ingen tenker på å hjelpe til med å begrense antallet barnefødsler, ingen som tenker på at i Midtøsten og Afrika så produseres barn på samlebånd, og alt overskuddet blir eksportert til Europa og andre vestlige land fordi de landene ikke har ressurser til selv å ta seg av alle de mennesker som kommer til verden.

Jeg har for lengst lukket øynene. Det er flere år siden at jeg første gang har sagt, at disse er ikke mitt folk, de er ikke mitt problem, og slett ikke mitt ansvar.

Før media kom til, ordnet naturen opp i denne vannvittige barneproduksjonen. Og nå vil man ha at alle disse unge skal overleve?

Men hvor skal de være, til hva skal de bli, hvor skal de bo, hva skal de leve av?

Realistisk sett kan vi altså ikke bare bli ved med å pøse på penger til hjelpeorganisasjoner, som bare fordeler de fleste rikdommer blant seg selv, for så å tigge om enda mer.

Våkn opp folkens, innen politikerne tar i fra dere både lønnen, bilen, og hjemmene deres for å gi det bort til andre som etter medias og våre politikers syn trenger alt det mer enn dere gjør.

I dag sier en SV politiker at det er somaliere som bygger landet............... Jeg sier ikke mer, men bare lar dette stå til ettertanker?

Det er slik, at jeg er ferdig med å lese på Resett, jeg er ferdig med å anbefale Resett, og jeg er ferdig med å dele sidene til Resett. De er ikke spor bedre enn alle andre. De bare later som...... Det er med fult overlegg at jeg ikke har lagt inn link til artikkelen. Mine sider skal ikke linkes til media som går inn for knebling. En media som påstår at de selv fremfører sannhet, og lar debatten gå med en god og stor takhøyde. Noe som kanskje ikke helt samsvarer med sannheten.

Det tok bare litt over en måned før de også begynte å dumme ut seg. Og det er bestemt ikke på denne måten man vinner respekt.Følg meg på Twitter!   Følg Foxcamp på Facebook!