Klima og Miljøpartier er bare en flokk svindlere!

Artikkelen her er nok en drittpakke til alle miljøpartier, og alle politikere som vil ha oss til å tro at skatter og avgifter vil stoppe klimaendringer.

Stem på meg! Jeg lover å innføre en kraftig vietnamisert 4G Lan i Oslo som vil få el-syklene til å gå fortere, og lengre på en oppladning.
Stemmer dere på meg, så lover jeg videre at jeg vil innføre mer medvind på syk
kelstiene, så det blir enklere å tråkke i pedalene.
Stem på meg! Jeg lover at jeg vil sørge for mer Nugatti i soldatenes felt rasjoner, og innføre selvlysende oransje hijab og turban til muslimske soldater så fienden bedre kan få øye på dem.

Stem på meg! Jeg har fått det for meg at jorden er flat som en pannekake. Det skal bli ganske så enkelt å feie alle våre problemer ut over kanten, så er vi kvitt dem for godt.

Hvor sannsynlige, og hvor troverdige synes dere løftene mine lyder? Kan noe av det føres ut i det virkelige livet, eller er disse løftene bare babel på samme nivå som Jonas Gahr Støre, MDG Rasmuss, Trine Skei Grande, og vår allesammens Antikrist Knut (uha-dada) Hareide, og dessverre også Erna Solberg legger for dagen i et felles forsøk på å bedra en hel verden?


Kan klima endres med skatter og avgifter? Kan klima endres med forbud, påbud, og produksjons stopp? Svaret her bør være et absolutt nei.

Spesielt partiet MDG er hardt ut mot bilbruk, og sier at de vil stoppe all oljeproduksjon, og de vil øke drivstoffprisene med 5 kroner pr. liter hvert år, rive opp alle asfalterte veier i Oslo, for å så hvete, tomater, mais, og agurker der i stedet. Hvor sannsynlige og troverdige er slike planer, eller rablende gale utfall fra en flokk kunnskapsløse individer som er anbrakt og gjemt i blant oss fra en tid hvor neandertalere jaktet på mammuten.

Er det virkelig mulig at vi har folk i blant oss som med fullt overlegg ønsker å skade vårt land, vårt folk, og hele storsamfunnet med totalt vannvittige påhitt som får de alle fleste av oss til krølle tær i skoene?

Dessverre, så må jeg nikke bekreftende til det. Vi har politikere i blant oss som ønsker å skade oss som folk mest mulig, ønsker å skade våre liv, og levesett mest mulig ved å sette sterke begrensninger for oss menig folk, mens de selv velter seg i luksuriøse omgivelser, og kjører rundt i bensinslukende dollarglis på vårt bekostning.


Men ærlig talt.

Klima kan dere ikke endre uansett hva dere klimapolitikere enn finner på. Dere kan utrydde alle biler, båter, fly, og annet drivstoffkrevende menneskelaget tingester, og dere vil oppdage, at klima stadig er og vil være klima som også er, og vil være i konstant forandring.

Med hensyn til miljø, og forurensning: Så lenge hele Midtøsten, Afrika, Asia, samt Fjernøsten blir ved med å pule til seg unger på samlebånd da blir det bare verre og verre. Så lenge jordens befolkning vokser med 175 millioner pr. år, så vil det miljøet vi skal leve i bli stadig verre, og mer forurenset. Ingen skatter og avgifter, forbud eller påbud vil hjelpe.

I samme takt som befolkningen øker må vi også øke produksjonen på alle fronter. Noe som vil medføre stadig økende forbruk, stadig mer, og stadig raskere transport, ( alle må jo ha mat og drikke), og da kjører dere bare rundt i den samme evige onde sirkelen, dere tråkker bare gjørmen dere har skapt enda dypere.

Stadig flere vil fly med stadig flere fly, vi må øke produksjonen av bensin og diesel for å kunne transportere de økende menneskemassene.

Hva kan vi gjøre for miljøet?

Begrens først og fremst barnefødslene kraftig, bring ned jordens befolkning til ca. 4 eller 4.5 milliarder, og dere vil oppleve en utrolig forvandling. Vi skal ha færre husdyr, mindre produksjon, mindre transport, færre kjøretøyer og skip, da vil vi produsere mindre olje og gass, og vil også forbrenne mye mindre faktisk 70% mindre fossile drivstoffer. Vi vil trenge mindre olje, ved, kul, og vannkraft for å fyre på vinteren, noe som igjen vil medføre en kraftig reduksjon i forurensningen.

Viktigest av alt, risikoen for en 3. verdenskrig vil bli lik null, da alle kan få rent vann å drikke, mat å spise, medisiner ved behov.

Mulig at dere politikere ikke fått med dere hvordan verdenssituasjonen ser ut, men i en tid hvor verden gjør seg klar til en global krig, så sitter dere på deres flate ræv og diskuterer vilt om hvor mange penger dere kan stjele opp av lommene på folk som snart ikke har noe igjen?


Her tenker jeg mer på egen befolkning hvor over 300.000 sliter voldsomt med økonomien, mange har ikke råd til et varmt måltid hver dag, mens dere politikere bare eser ut, og blir stadig større på vår regning? Store politikere blir ikke veiet på vekt. Det er ikke kjøtt og fleskevekt som skal regjere Norge! Når jeg ser på det politiske pisset deres som går ut på å legge på stadig flere skatter og avgifter som vil ramme sosialt skeivt de som i forveien sliter, da kan dere stappe opp miljøpolitikken deres skrått opp.

Klima og miljø lar seg ikke bestikke med penger.

Det finnes heldigvis stadig folk som kan tenke selv, som ikke lar seg putte blår i øynene av skattekåte politiske svikere, som bare er ute etter å skumme fløten til seg selv på bekostning av en stadig fortvilet og overbeskattet befolkning.

Norge er et liten land. Det er ikke vår oppgave å redde verden i en tid hvor vi ikke engang er i stand til å redde oss selv.

Og hvis resten av verden skulle beslutte seg til å begå kollektiv selvmord, så la dem. Da vil det bli så mye mer tilovers for oss andre.

Nå kan dere kalle meg for en stygg egoist. Men det er viktig at vi først og fremst sørger for oss selv. Vi må sørge for at vi i Norge har det bra. Hvis ikke vi har det bra, og ikke er i stand til å forsørge, hjelpe, og ta vare på de av våre egne, da kan ikke vi hjelpe andre heller.

Og joda. Kall meg akkurat det dere bare vil, så lenge dere ikke kaller opp meg tidlig på morgenstund, for da blir det anarki.

Dessverre er det kvinner flest som i Norge tenker med hjertet, som også er en medvirkende faktor på alle ødeleggelser verden over. Snillismen i Europa bør bringes til opphør. Begynn å bruke hodet, og la oss alle bygge land, og samfunn på en mer fornuftig og gjennomtenkt måte. Forbud, begrensninger, påbud, skatter og avgifter samt misforstått snillisme  vil hjelpe veldig lite, eller faktisk slett ikke.

At dere fortsatt prøver å prakke på oss folket deres bedrageriske klima og miljøpolitikk, stinker. For så lenge dere politikere bruker tannkrem for å nevne en virkelig skurk, da er dere bare en flokk miljøsvin som skader ikke bare oss folket, men hele næringskjeden i naturen verden over.

Tannkrem inneholder enorme mengder mikroplast, som nå tas opp i alle organismer i havene våre. Plast som til sist ender opp i kroppene våre fordi vi inntar dem via maten.
Det flyter millioner tonns mikroplast rundt i verdenshavene. Store fugler ute på havet dør grunnet plast i maven, og det gjør også sjødyr, og dyr på land.

Slutt med dette politiske bedraget, avskaff alle miljø og klimaavgifter, som uansett ikke går hverken til klima eller miljø, men mer forsvinner i bølgen av islamsk invasjon av Europa som vil føre med seg enda flere miljø utfordringer som dere politikere uansett ikke vil være i stand til å takle.

Det er viktigere enn noen ganger at vi stemmer ned partier som bare vil skade vårt land, og vårt folk ved først å fremst fremme seg selv og sine. De jobber ikke for folket. De bare er ute etter å skumme fløten til seg selv, og sine egne nærmeste. Vi bare blir misbrukt til å ta opp regningen, uansett om vi ønsker det eller ikke. Hvor lenge vil vi finne oss i det?

Stem FRP. Godt valg.


Følg meg på Twitter!   Følg Foxcamp på Facebook!

Debatten under artikkelen er åpen. Vennligst hold en pen og ren tone. Vi har en god takhøjde, men innlegg vil bli moderert.