Politikerne i Europa lar våre jenter og kvinner dø i stedet for å erkjenne deres katastrofale feilgrep. Politikerne ikke bare snur kvinner ryggen, men ofte svikter de dem også på alle fronter.

Når sex overgriperen er en mann, da må han ta sin straff, men når overgriperen er kvinne, da gir man henne en ministerpost?

Jihadister fra Islamisk Stat angrep den svenske radiostatsjonen Mix Megapol i 30 minutter for å sende IS propaganda, og rekruttere til IS

Ungarns statsminister Viktor Orban vil blokkere EU sanksjoner som tiltak mot Polens motstand mot å ta inn titusener med muslimske migranter.
 

Det advares nå om at den ukontrollerte migranstrømmen til Europa har utviklet seg til en tidsinnstilt bombe. De som kommer er ikke integrerbare.

Polen forlater heller EU enn å bli tvunget til å ta imot muslimske flyktninger/migranter som EU via deres kvotesystem forsøker å påtvinge landet.
 

Det tok ikke lang tid før også den nye nettavisen Resett har fått noe av det politisk korrekte over seg. Også der er kneblingen innført.