Ikke mange dager siden Lars Gule var ute for å slynge ut hatefulle og rasistiske ytringer mot meningsmotstandere. Idag er det AUF formanden Mani Hussaini som gjorde akkurat det samme.
 

For mange mokka og møkkafolk forsøpler omgangstonen i Norge, og på samme tid trekker disse demokrati hatere stadig skarpere skille mellom den etnisk norske befolkningen, og alle nye som kommer.

AUF formannen har tilsynelatende intet lært hverken på skolen, eller Utøya, i alle fall har betydningen av demokrati har gått ham hus forbi.

For noen dager siden var det nettrollen og multihateren, islamelskeren Lars Gule som langet ut etter meningsmotstandere som bestemt ikke er enige i den samfunns og folkefiendtlige innstillingen hans. I dag var det Mani Hussainis tur til å skrike ut rasistiske og nedsettende utfall mot den stadig mer populære Frp politikeren Sylvi Listhaug.

Kast kjerringen på hodet ut av regjeringa....

Dette ble uttalt av islamisten og Auf lederen på hans 1. mai tale, og media var straks på plass for å fremme Hussainis hysteriske utfall, som de fleste av oss vil anse som et direkte angrep på demokratiet, og de demokratiske folkevalgte. Det er helt tydelig at noen muslimer i Norge virkelig har troen på at de er de som er herrefolket, og kan tillate seg å slynge fra seg hva som helst, for så å syte og klage hvis noen vover å reise seg for å motsi dem, snakke ned dem.

Jeg skjønner så godt at Sylvi Listhaug er redd for barna sine, og fremtiden deres, noe som Hussaini slett ikke kan være med på, da han ikke selv har unger eller barnebarn han trenger å være redd for fremtiden til. Men vi andre er redde for hva folk som Hussaini er i stand til å ødelegge for Norge og nordmenn, da spesielt når man ser på hvordan AP's nestformand Hadia Tajik fører seg frem i de offentlige media. Jeg selv skjønner at folk blir vettskremte når slike folk som er flasket opp med kommunisme og islam står frem og holder slike taler som tilfellet var med Hussiaini.

Det kan ikke være riktig at disse ukultiverte tølpere av sosialistiske og islamske overløpere skal ha lov å te seg som det passer dem bare fordi de er muslimer, og ved siden av har den rørde partiboka i orden. Skal vi overleve som samfunn, så får vi lære å sette en effektiv politisk stopp for slike skremmende og dypt krenkende uttalelser fra personer som opptrer offentlig og er politisk aktive personer, uansett hvilken forbannet religion de tilhører. Slike rasistiske troll og samfunnshatere bør settes på plass en gange for alle. Og vi kanskje kan kreve at Hussainis oppførsel burde utløse et besøk av politiet som så kan foreta et bekymringssamtale med Mani Hussaini.

På tide å sette stopper for Arbeiderpartiets og spesielt AUF sine dypt rasistiske hersketeknikker og stygge hetsemetoder og hat-prek. Vi kan ikke med hat bygge samfunn. Bare se på midtøsten og store deler av Afrika hvor hatet gror fritt!

Vi kan ikke finne oss i at folk som Eskil Pedersen og nå Mani Hussaini forsøpler den offentlige omgangstonen med alt hatet deres. Liker ikke disse folk landet vårt, levesettet vårt, samt demoratiet i landet, da har de deres demokratiske rettigheter til å forlate landet, og finne seg et annet sted hvor de fritt kan praktisere hatet deres.

Igjen opplever jeg at de venstreekstreme trollene er hakket verre enn de høyreekstreme. De venstreekstreme ødelegger nasjonen og har til oppgave å skape skille og splid. Og det kan ikke storsamfunnet være tjent med. På tide å motsi disse hyklere som bestemt ikke vil noen av oss noe godt!

Stå på Sylvi Listhaug, du har en stadig økende støtte i befolkningen. Noe Hussaini ikke kan påstå at han har. 

FORSLAG!

Opprett grisefarm på Utøya, la Mani Hussaini bli grisebonde for griseflokken sin, så de alle kan lære hva det vil si å skal jobbe for føden. De firbente grisene er renslige, snille, og intelligente. Skulle ønske man kunne si det samme om en del av de som går på to ben.

Foxcamp er en privat blogg, og ikke en avis. Av og til fremkommer det sterke uttrykk som de politisk korrekte, samt de ukultiverte tølpere fra kultureliten ikke liker. Jeg beklager ikke disse uttrykkene, da jeg på linje med alle andre har rett til å uttrykke mine følelser. Derfor spar de sosialistike skjellsordene og rasismekortet deres, de virker ikke på meg.

Følg meg på twitter