Jeg synes kanskje det er greit å trekke frem rapporten fra 22.juli kommisjonen og legge alle 482 sider ut til offentligheten, slik at alle får muligheten for å kunne sette seg inn i noen av de ting som er kommet frem.

Jeg må nok si at jeg er dypt rystet over det som foregår på Stortinget nå om dagen. En venstreside i politikken anført av en Jonas Gahr Støre som sliter med de mest alvorlige politiske makt abstinenser jeg noen ganger før har opplevd. Når slike abstinenser som kommer av utilfredsstillet maktkåthet bryter frem i en politiker som attpåtil er enten kommunist, eller eurokommunist, da blir det som oftest til anarki på stortinget som virkelig bringer frem hele den venstreekstreme bermen norsk politikk til enhver tid har å by på.

Den seneste tids heksejakt har bevist at våre politikere i dette bryr seg veldig lite om hva det er flertallet i befolkningen ønsker, og higer bare etter makt til egen del, og for egen del. Hva vi andre enn måtte mene om det bryr de seg om et sted midt bak.

Når det så plutselig dukker opp en person i form av Sylvi Listhaug, som med et språk alle kan forstå, og med et gå på mot som de fleste andre er misunnelig på, da må det kveles, koste hva det koste må. Om nødvendig så velter man gjerne regjeringen fordi abstinensene etter makt er så sterk, at trangen settes før folket.

At Jonas Gahr Støre sympatiserer med IS mordere er dog ikke noe nytt hvis vi tenker litt etter. Ved de siste store terrorhandlinger utført av IS mordere, stod Støre frem og hyllet muslimene sine, nektet å ta avstand til islamsk terror, nektet og fordømme de dødelige angrepene. Han nektet enda også å kondolere.

Jeg personlig har konfrontert Støre med hans mangel på fordømmelser, men tåke og hårsår-fyrsten valgte ikke å kommentere. Og vi alle kjenner til ordtaket: den som tier samtykker.

Jeg er 100% enig med Sylvi Listhaug når hun sier at Arbeiderpartiet er mer opptatt av IS morderes og terroristers rettssikkerhet enn nasjonens og nordmenns sikkerhet.

For tiden så fyker det igjen med mistanker mot Arbeiderpartiet. Stadig flere peker på Arbeiderpartiet hvor Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre som er kommet i skuddlinjen for nye spørsmål.

Var hele historien som ble satt i verk d.22.juli 2011 nøye planlagt? Hvor mange deltok i terrorhandlingene, og hvor fikk de alle bilene fra som satte dem i stand til å utføre en slik komplisert terrorhandling?

ABB hadde ingen jobb, han bodde allikevel for seg selv, hadde flere biler til rådighet, kjøpte masse ting kontant, deriblant alle ingredienser til bombe, samt dyrt og avansert angrepsvåpen, og automatvåpen.
Hvor fikk han alle penger fra? Hvem støttet ham økonomisk? Og hvis ABB var et våpen i et større spill, hvem trykket på avtrekkeren?

Hvorfor ble Jens Stoltenberg sammen med kona flyttet til hytta kvelden før terroristen utførte sprengningen av regjeringskvartallet?

Hvordan kunne radiokanalen P4 bare 3 minutter etter sprengningen meddele at "Statsministeren var i sikkerhet"? Hvor visste de fra?

I ettertid er det oppstått mange spørsmål som er blitt ubesvarte. Flere vitner fra både Utøya, og beboere omkring øya meldte at det var flere som skøt. I Oslo observerte folk to soldater i rare uniformer som midt i forvirringen var travelt opptatt av å fjerne kabler, hvoretter de forsvant.

Ved og fra Utøya var det blitt observert at det var to personer som forsvant under vann, som tilsynelatende druknet. Tross iherdig  ettersøkning som varte i tre dager, fant man ingen lik.

Eskil Pedersen som tok flukten med fergen, som igjen med fult overlegg ble grundig kjørt landfast slik at redningsmannskaper ikke skulle være i stand til bruke den, hadde med seg egen ryggsekk på ryggen, samt to andre på armen. Vitner fortalte at det kom noen for å hente de to ryggsekkene, hvoretter Eskil Pedersen gikk i land i Hønefoss, gikk på grillbar, og spiste pølser som intet var hendt.

Altså: Flere vitner forteller at det var flere enn ABB som skøt. De mener faktisk at det var 3. To forsvant under vann. Hadde disse 2 på seg dykkerutstyr, og tok Eskil Pedersen tingene deres med på land til Hønefoss?

Disse ubesvarte spørsmålene får vi nok ikke svar på før det er gått 53 år til. Arbeiderpartiet nekter tross oppfordring å åpne arkivene som kunne kaste lys på hva som egentlig har gått for seg.

Jeg selv har ekstremt mange spørsmål, som heller aldri vil bli besvart. Og det gjør meg engstelig med tanke på at de som stod bak, terrorhandlingene går fritt i blant oss.

Derfor har jeg funnet frem hele PDF dokumentet fra 22. juli kommisjonen som har gransket ikke det hele, men noe av det som skjedde.

Arbeiderpartiet misbruker helt tankeløst og respektløst de som ikke lengre er blant oss, de som er skadde for livet, og spesielt de etterlatte. De misbruker dem i et horribelt politisk maktspill.

De som døde, er skadde, eller de etterlatte teller ikke. Hva vi andre føler, teller ikke heller. Det som teller er at Jonas Gahr Støre har abstinenser. Og da mener han at han har rett til å misbruke oss alle i hans råtne maktkamp. 

Håper det norske folket våkner og ser. Det er ikke Norge, det er ikke befolkningen, men bare Arbeiderpartiet som er blitt rammet. Og akkurat det er fakta! Det er bare Arbeiderpartiet som har tjent politisk poeng og sympati fra en begrenset del av befolkningen.

For min del er det ikke feil ikke å føle sympati med Arbeiderpartiet, da jeg har også mine mistanker. Men de mennesker som er rammet av denne formen terror som vil slite med det resten av livet har min sympati.

Derfor har jeg besluttet meg til å legge hele 22.juli gransknings dokumentet ut til full offentlighet. Det er utrolig viktig at dere deler, så alle kan få tilgang til dokumentet. Arbeiderpartiet har ingen innflytelse på Foxcamp Nordic. Alle klager som eventuelt skulle komme fra den kanten vil bli ignorert! Dere kan laste den her: 

Rapport fra 22. juli-kommisjonen

Relaterte viktige linker.

Støre tar ikke avstand til islamsk terror

Til valg med ondskapens makt

22. juli terror er fortsatt en gåte