Det er på tide at vi løfter røstene våre mot dagens venstreekstreme feminister som skjuler seg bak en organisasjon med hashtag #metoo


Gratulerer! Dere kaller dere selv for kvinner og damer. Men eneste jeg ser her er en styggedom som får meg til å spy. 

Nå har dere faen meg klart å grine dere til ny asylbehandling for «de stakkars guttepjokkene» fra Afghanistan. Æsj! Gamle kjerringer som oppfører seg som nyforelsket fjortiser i møtet med eksotiske tjueåringer (ja det er det de er voksne som gir seg ut for mindreåringer).

Både svenske og danske medier kan fortelle om siktelser og domfellelser for seksuell aktivitet mellom ansatte og beboere på asylmottak for «enslige mindreårige». Og mørketallene er nok store her.

«Uææh! Hjertet mitt gråter! Kan de ikke få bli? Det er jo sånn kjekk ungdom!» leser jeg på facebook, og twitter.

Kan ikke dere gamle batikkhekser heller ta dere av hjemløse katter? Jeg spyr av dere! Gå ut i gatene dere, og ta på dere rosa fitte luer på deres rose fitte hoder.

Og det samme anbefaler Pat Condell her de mannlige medløpere også som hjelper med til å opprettholde et skalkeskjul for volden som islam har brakt med seg til Europa.

At Europas døtre er under angrep teller vist ikke. Det er mye viktigere å stå frem med at noen i forrige årtusen har rørt dere på halsen eller skulderen. Vel, i mine øyne teller ikke disse historiene.

Og slett ikke etter så mange år hvor dere kjerringer som fremsetter beskyldninger fra fordums tid heller burde tenke på at dere er nå så gamle at all form for berøring burde oppfattes som enten personalgoder på jobben, eller en handling i barmhjertighetens navn, eller i medlidenhet med single kvinner som har gått ut på dato.

Det dere #metoo skapninger gjør er å skjule islams bestialske fremferd over for Europas døtre. I stedet for å skrike opp om berøringer fra oldtiden, burde dere heller støtte opp om bevegelsen #120db for å stoppe den dyriske islamske volden, hvor muslimer mener at Europas døtre er lovlig jaget vilt. 

Og hvis ikke dere har fattet bildet her, da kan dere like godt trekke i burka og leve etter islams åk, samt sharia lovene deres, for da hare ikke dere noen plass i et normalt og frittlevende samfunn.

Beklager de skarpe ord, men jeg har på mine egne websider som attpåtil befinner seg på egen server rett til 100% ytringsfrihet uansett om dere liker det eller ei.

Dere #metoo individer om dere er av kjønnene han/hen/hun må ta inn over dere at sympati for bevegelsen deres får ikke dere på disse sidene, tvert om. 

Jeg vil sammen med Resett være stemmen som snakker dere ned. Og igjen, kan dere kalle meg for akkurat det dere bare vil, så lenge dere ikke kaller opp meg tidlig på morgenstund, for da blir det anarki!

Foxcamp Nordic ønsker å gi stemme til bevegelsen #120db for å gjøre oppmerksom på den bestialske volden Europas døtre blir utsatt for. Og det er mer enn deres latterlige "berøringer". En ting er sikker. Jeg passer ekstremt på ikke å komme til å dumpe bort i noen som likner på en kvinne. Har ikke lyst på hverken å bli dårlig, eller bli anklaget for noe som helst. Grøss.... og nok engang Grøss....

Følg Foxcamp på Twitter!