Jeg synes kanskje det er greit å trekke frem rapporten fra 22.juli kommisjonen og legge alle 482 sider ut til offentligheten, slik at alle får muligheten for å kunne sette seg inn i noen av de ting som er kommet frem.

Påstanden om at Arbeiderpartiet ikke er et demokratisk parti, men mer mafia liknende makt arrogant forsamling av maktkåte personer som er til direkte fare for både land, og folk. Tomas Lægreid forklarer her.

Når sex overgriperen er en mann, da må han ta sin straff, men når overgriperen er kvinne, da gir man henne en ministerpost?

Det er på tide at vi løfter røstene våre mot dagens venstreekstreme feminister som skjuler seg bak en organisasjon med hashtag #metoo

Ungarns statsminister Viktor Orban vil blokkere EU sanksjoner som tiltak mot Polens motstand mot å ta inn titusener med muslimske migranter.
 

Politikerne i Europa lar våre jenter og kvinner dø i stedet for å erkjenne deres katastrofale feilgrep. Politikerne ikke bare snur kvinner ryggen, men ofte svikter de dem også på alle fronter.

Polen forlater heller EU enn å bli tvunget til å ta imot muslimske flyktninger/migranter som EU via deres kvotesystem forsøker å påtvinge landet.