Foxcamp er opprettet som en privat blogg, hvor jeg skriver alt i mellom himmel og jord. Tema var opprinnelig politikk, men etter hvert som jeg blir eldre, så trenger jeg noe mer fritt, mer morsomt.

Det har de siste årene sneket inn seg humoristiske ting, musikk, og musikkvideo, karaoke sang, mat & drikke, Naturmedisin. Siden var ellers i starten tenkt som en sosial side, men jeg har ikke hatt ork eller energi til å sette det ordentlig opp, så dere får tar det som det er. 

Opprørsk, og politisk meget ukkorekt som jeg er, vil det selvfølgelig bli plass til både politisk satire, og andre historier som jeg velger ut etter eget skjønn og valg.

Navnet mitt er Jan Arve Berdal. Jeg er egentlig dansk, men har bodd i Norge i 20 år, derfor vil de fleste av dere oppleve at jeg stadig mikser litt når jeg skriver, men faktisk er jeg bedre til norsk skriftlig enn munntlig. Men det vil stadig være stavefeil, kommafeil, orddelingsfeil, og feil på grammatikk. Men etter hvert som jeg oppdager feilene, så prøver jeg å rette dem. Så vennligst bær over med meg.

Foxcamp finansieres ved hjelp av reklamer, Paypal donasjoner på siden her, eller via direkte betaling på paypal.me/Berdaljan Som er direkte link til Paypal betalingssiden min.

Jeg vil takke mange ganger for all hjelp dere kan/vil yte, da også fordi en del av inntektene går til smertebehandling som jeg egentlig som uførepensjonist ikke har råd til. Er dere snille og klikker på et par reklamer hver gange dere besøker siden, da tjener Foxcamp et par kroner. Hvis mange nok gjør det, så kan det blitt penger ikke bare til websiden her, men også til behandlinger så jeg kan får det litt bedre.

Kommentarer er åpen for almenheten, men er moderert, derfor må man påregne litt tid innen kommentarer dukker opp. Spesielt på nattetid må dere ha litt tålmodighet, da også jeg må sove litt av og til.

Det er beklagelig at det norske språkmodulet til kommentarfeltet ikke virker her, men det danske modulet fungerer, derfor er kommentarfeltet installert med dansk. Skulle ikke være noe problem det mens jeg finner en eller annen løsning.