Naturmedisiner er farlige for nordmenn. I alle fall vil ikke medisinalfirmaer ha at vi inntar dem. Man vil heller ha at vi fylles med skadelige kemikalier.

Fakta om flytende honning og ekte ren kanel: det har lenge vært kjent, at honning og ren kanel kan kurere de fleste sykdommer. Og honning produseres stort sett i alle lande verden over, og vitenskapen aksepterer i dag honning som såkalt "RAM BAN" (ekstremt effektiv) medisin mot stort sett alle slags sykdommer.

Sist i artikkelen skal jeg avslutte med anbefalinger for honning typer, og kanel typer, men allerede nå vil på det sterkeste fraråde bruken av "uren" honning (blandet med sukker), og uren kanel, og kanel av dårlige merker, da ikke alle kanelsorter som er å se på som medisin. Noen av kanel sortene kan bli direkte farlige hvis de inntas i store mengder. Naturmedisiner er ufarlige så lenge man følger oppskriftene.

Vestlige vitenskapsfolk skriver i dag, at selv om honning er en søt matstof, så vil den ikke skade diabetikere hvis honningen er intatt i riktige mengder/doseringer. Flytende ren honning bakt inn i hveteboller i stedet for sukker kan som oftest også spises av diabetikere. Herunder følger det diverse oppskrifter for hvordan, og hvilke doseringer man kan anvende honning og kanel mot diverse sykdommer. Men ha det på minnet at man ikke bør kutte ut legen sin!

Hjertesykdommer

Lag en pasta av honning og kanel pulver, ha det på brød i stedet for gelé og syltetøy og spis den regelmessig til frokost. Det reduserer kolesterol i arteriene og sparer pasienten for hjerteinfarkt. Også de som allerede har hatt et hjerteinfarkt, kan erfare at anfallene blir holdt på avstand. Regelmessig bruk av prosessen ovenfor lindrer tap av pust og styrker hjertemuskelen.

I Amerika og Canada, har ulike sykehjem behandlet pasienter med stort hell, og har funnet ut at de eldre arterier og vener mister fleksibilitet og kan bli tett, honning og kanel revitalisere arteriene og venene.

Gikt

Giktpasienter kan ta den her beskrevne dosis hver dag, morgen og kveld: 1 kop (ca. 1.5 dl) varmt vann, 2 spisekje med honning, og en liten teskje med kanelpulver. Rør ut, og drikk den mens den er varm. Inntar man denne drikken hver dag, da kan selv kroniske giktlidelser kureres etterhvert.

I en nylig undersøkelse på Kjøbenhavns Universitet har man funnet ut når legene behandlet giktpasientene deres, med beskrevet sammensettning og mengde honning og kanel, da blir 73 av 200 pasienter er smertefri etter kort tid, og etter ytterliege tid ser det ut som de pasienter som hadde vanskelig ved å gå, kunne gå fint rundt uten smerter. Prøv ut, det er totalt ufarlig, kanskje også du kan få hjelp her.

Infeksjoner i blære

Ta to spiseskjeer med kanel pulver og en teskje honning i et glass lunkent vann og drikk det. Det ødelegger bakteriene i blæren, og renser ut.

Kolesterol

To spiseskjeer honning og tre teskjeer kanel pulver blandet i 1.6 dl. te vann gitt til en kolesterol pasient vil redusere nivået av kolesterol i blodet med 10 prosent innen to timer. Som det også er nevnt for giktpasienter, så vil denne behandlingen når man inntar den 3 ganger i døgnet kurere stort sett alle kroniske kolesterol tilfeller. Ren honning som inntas hver dag kan alene kurere kolesterol, men det går mye fortere når man blander med kanel.

Forkjølelser/Influensa

De som lider av vanlige eller alvorlig forkjølelse bør ta en spiseskje lunken honning med 1/4 skje kanel pulver daglig i tre dager. Denne prosessen vil kurere de fleste kronisk hoste, kulde og fjerner ubehag ved bihulebetennelser, og man vil oppleve at denne trykkende hodepinen som kommer fra bihulene vil forsvinne, og det blir lettere å puste.

Dårlig mave og gass i maven

I følge studier i India og Japan kan flytende honning, sammen med kanel redusere de skadelige bakterier i maven, og medvirker til at diarre opphører. Samtidig så har honning og kanel stor effekt på mavegass, reduserer gassen, og det som kommer ut skal ikke lukte så ille som vanlig.

Immun forsvaret

Daglig bruk av flytende honning og kanel styrker immun forsvaret, og beskytter kroppen mot bakterier, og virusangrep. Vitenskapsfolk har funnet store mengder jern og vitaminer i honning, og konstant bruk av honning styrker de hvite blodlegemene (der DNA finnes) og bekjemper bakterie-og virussykdommer.

Fordøyelse

Kanel drysset over en skjefull honning intatt før måltidet vil hejpe til å holde syrebalansen i maven, og dermed hjelpe til med en bedre fordøyelse.

Influensa

I Spania forsker man med honningen mot influensa, og har funnet ut at honning inneholder naturlige ingredienser som dreper influensavirus, og hjelper pasienter som er smittet med influensa. Honningen her inntas rent, eller sammen med litt kanel i camilla te.

Forlenget levetid revitalisering

Dette vil spesielt damene like! Lag en god te av flytende honning, og kanelpulver. Drikkes teen regulert hver dag, vil den revitalisere ansikt, hender, og kanskje til og med det meste av kroppen, rynker glatter seg ut. Når du lager denne formen te, bruk 4 teskje flytende honning, i 1 teskje med kanelpulver. Drikk ca. en kvart kopp 3-4 ganger daglig. Dette vil holde huden myk, og revitaliserer gammelt hud. Det påstås at denne formen te kan få selv 100 år gamle folk til se mye yngre ut, samtidig med at også stemmen blir renene og bedre.

Tørr og sår hals

Har du en kløende irritert og sår hals, kan du ta en spiseskje med flytende honning. Slikk den langsom i deg, og du vil merke det bedre seg. Gjenta om nødvendig 3-4 ganger i døgnet.

Viktig er det å sende ut en advarsel også! Anbefalt og mest effektiv honning er ren og flytende Acatie honning, eller flytende Luve de Miele Eucalyptus. Begge typer honning kan kjøpes veldig billig i Sverige og Danmark, hvor de ikke anser disse honningtyper for å være farlig for nordmenn.

Kanel. Merkene Hindu, eller Zimt Ceylon 100% ren og ekte kanel uten tilsetting bør brukes som naturmedisin, men det finnes andre merker også. Meny har en Hindu kanel i glasspakkning med 44 gram i til 17.90 som er rimelig, men kanskje ikke helt ren, det står dog at denne kan brukes til te. Men ellers er det bare å prøve seg frem med de merker, og smaker man selv liker. Artikkelen er ikke helt ferdig, derfor er det nok klokt å vende tilbake til denne historien litt senere, når jeg får litt mer ork til å oversette resten.

Kanel og honning kan også med fordel blandes i Camilla te (camomill) men jeg vet ikke om de norske butikker har dem. Hvis ikke, så er de tilgjengelige i alle svenske, danske, og finske butikker.

Fakta:

En del kaneltyper som Cassia kanel inneholder store mengder av smakstoffet "Coumarin" som også brukes i rottegift. Rottene liker stoffet, og når de inntar store mengder av det, dør de av lever og nyrestopp. Coumarin kan i større mengder bli farlig også for mennesker, og kan i verste tilfelle medføre lever og nyrestopp, som igjen kan føre til døden. I utgangnspuktet er det ikke farlig i de mengder vi får stoffet i oss, men skal man i gang med en av kurene som beskrevet i artikkelen, da oppfordrer jeg kraftig til å bare bruke ren og ekte kanel, og styre uten om merker som inneholder Coumarin.

Mer Fakta:

Beste måte å få god kanel på er å kjøpe hel kanel i stenger enten merket Hindu, eller Cylon, og knuse den mengden men ønsker seg i en god morter, som kan være av tre, sten, keramikk, porselen, støpejern, bronse, eller messing. Messingmortere er å foretrekke, men som oftest er de dyre i innkjøp, da disse mortere er som oftest veldig gamle, men holder til gjengjeld også i evig tid.

Ovenstående sikter ikke på eller oppfordrer ikke på noen måter til at man skal legge fra seg livsviktige medisiner. Livsviktige medisiner bør man ha i nærheten i alle tilfeller, og eventuelle "eksperimeter" foregår på eget ansvar, og bør følges opp av lege!

Har dere andre opplysninger, tilføyelser, eller erfaringer som værende både positive og negative, så kan dere legge dem inn i debatten under artikkelen. På forhånd takk for at dere vil hjelpe med til å føre en side med gode opplysninger.

OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Har dere adblock på, så vennligst hvitlist siden foxcamp. Vær snille å dele, artikkelen, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:  paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, som egne opplevelser samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen, som ønskes brukt flittig.


Faktalink: Coumarin Wikipedia   Coumarin i kanel