Denne gangen ønsker jeg å henlede oppmerksomheten til de mange bruksområder som roten til ingefærplanten byr på.
 

Reduserer gass og forbedrer fordøyelsen. 
Å spise ingefær kan bidra til å forbedre fordøyelsen. ...
Lindrer kvalme. ...
Lette forkjølelse eller influensa. ...
Lindrer smerte. ...
Redusere betennelse. ...
Støtter kardiovaskulær helse. ...
Senker kreftrisiko.

Følgelig kan ingefærrot i kosten hos menn øke produksjonen av testosteron og øke blodstrømmen i testiklene.

Ingefær er en vanlig folkebehandling for urolig mage og kvalme. Det er bevis for at det hjelper. Ingefær ser ut til å hjelpe fordøyelsen og spyttstrømmen. Studier viste at inntak av ingefær kan lette kvalme og oppkast hos noen gravide kvinner.
 

I både studier på mennesker og dyr har ingefær vist seg å redusere høyt blodtrykk, noe som påvirker blodstrømmen negativt. I en studie på 4628 personer hadde de som konsumerte mest ingefær - 2-4 gram per dag - den laveste risikoen for å utvikle høyt blodtrykk. 

Ingefær er fullpakket med mer enn 40 antioksidanter som sies å bekjempe tegnene på aldring. Ikke bare hjelper ingefær huden din ved å skylle ut giftstoffer, det oppmuntrer også blodsirkulasjonen. Andre fordeler inkluderer å redusere skaden som skyldes frie radikaler og gjøre huden mer stram. Ingefær leger sår, hjelper mot Alzheimer, hjerte- og karsykdommer, depresjon, og er antioksidant, antimikrobiell, og sterkt betennelsesdempende.

Ingefær inneholder også opp til 10% calsium, som hjelper mot bl. a. kramper.

Kok aldri ingefær. Koking dreper de organiske bestanddelene som faktisk er virkestoffene vi alle trenger. Den kan skives opp, fryses, og tas frem når man trenger. Ingefærjuice lages ved en juicemaskin med sentrifuge som kan skille veske og fruktkjøtt i hver sin beholder. Ingefær shots med sitron, eller appelsinjuice med litt knust svart pepper, samt honning skulle være helsebringende, og hos menn skal denne shotten hjelpe med potensen.

Fruktkjøttet tørkes ved svak varme ca, 75-80 grader. Den lave temepraturen sørger for ikke å drepe de organiske stoffene. I tørket form, kan ingefær brukes i matlaging, krydderblanding, og te, samt som kosttilskudd i kapsler. Noe som bl. a. jeg har stor nytte av fordi jeg er i besittelse av en kapselmaskin.

Tørket ingefær kan males i en kaffekvern sammen med litt svart pepper, og legges i kapsler om brukes som naturmadisin i en lang rekke sykdomstilfeller. 

Ønsker du å kjøpe ingefær på kapsler, kan du kontakte meg via en melding på Nordisk Spaniaportal.
 

OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Har dere adblock på, så vennligst hvitlist siden foxcamp. Vær snille å dele, artikkelen, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist. Reklamer er til for å klikke på, så siden kan tjene penger. Tusen takk.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:  paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, som egne opplevelser samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen, som ønskes brukt flittig.