I serien lettilgjengelige produkter er jeg nå kommet til Stjerneanis, som har mange bruksområder.
 

Oljen produsert av stjerne anis inneholder tymol, terpineol og anetol, som brukes til behandling av hoste og influensa. Anis bidrar også til å forbedre fordøyelsen, lindre kramper og redusere kvalme. Å konsumere stjerne anis te etter måltider hjelper til med å behandle fordøyelsesplager som oppblåsthet, gass, fordøyelsesbesvær og forstoppelse.

Stjerne anis inngår også som ingrediens i min egen heksebrygg som er blitt veldig populær på det siste, da stadig flere bestiller brygget hos meg, selv om en flaske med 1 liter ved å nærme seg prisen på 20 euro.

Jeg er stadig i stand til å selge prøveflasker på 0.33 liter for €7.- Det er bare å bli medlem på Nordisk Spaniaportal, der kan dere sende PM og bestille tid for henting. 

 

OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Har dere adblock på, så vennligst hvitlist siden foxcamp. Vær snille å dele, artikkelen, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist. Reklamer er til for å klikke på, så siden kan tjene penger. Tusen takk.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:  paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, som egne opplevelser samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen, som ønskes brukt flittig.