I disse virustider er det ekstraordinært godt å innta gurkemeie for å styrke immunforsvaret slik at vi kan stå imot smitte og infeksjoner.

Gurkemeie og spesielt den mest aktive forbindelsen curcumin har mange vitenskapelig beviste helsemessige fordeler, for eksempel potensialet for å forhindre hjertesykdom, Alzheimers og kreft. Det er en kraftig betennelsesdempende og antioksidant og kan også bidra til å forbedre symptomer på depresjon og leddgikt.

Gurkemeie inneholder bioaktive forbindelser med kraftige medisinske egenskaper. Curcumin er en naturlig antiinflammatorisk forbindelse.
Det hjelper kroppen din med å bekjempe fremmede inntrengere og har også en rolle i å reparere skader.

Kronisk betennelse bidrar til mange vanlige vestlige sykdommer. Curcumin kan undertrykke mange molekyler som er kjent for å spille store roller i betennelse.

Gurkemeie er et krydder som ofte brukes i karriretter. Curcumin har lenge vært brukt i tradisjonell asiatisk medisin og har vist seg å redusere luftveisbetennelse. En kraftig antioksidant, curcumin, kan bidra til å bekjempe oksidativt stress som antas å ligge til grunn for KOLS, mens den blokkerer betennelse på molekylært nivå.

Gurkemeie har vist seg å bryte ned slim, noe som gjør det lettere for kroppen din å fjerne slimet fra luftveiene. Nedbryting og fjerning av slim kan også bidra til å lindre hoste og forbedre din pusteevne.

Man kan skrive veldig mye om gurkemeie og curcumin. Men der hvor man har påvist en enorm god virkning ser man bl. a. i India, hvor folk inntar enorme mengder krydderet i både fersk, og tørket form. Det viser seg at menn i India ikke sliter med forstørret prostata, eller fremvekst av prostatakreft.

Det er mange måter å få i seg curcumin. Dere kan finne artikler under "Naturmedisin" som beskriver måter å lage både drikk, krydder, og te.

 

OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Har dere adblock på, så vennligst hvitlist siden foxcamp. Vær snille å dele, artikkelen, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:  paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, som egne opplevelser samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen, som ønskes brukt flittig.