Jeg forbedrer stadig metodene til fremstilling av heksebrygget mitt, for å få en enda bedre naturmedisin ut av det.
 

Erfaring gjør mester sier man rundt om i verden, noe som kanskje man også bør lytte til. I alle fall sier erfaringene mine at når man ønsker å ta naturen med på råd når det gjelder å øke sunnhetstilstanden, og det daglige velværet, da bør man ikke koke ingredienser som skal til heksebryggen min.

Klart at det blir dyrere med å safte/juice de ting som skal til, men på samme tid får man en helsedrikk som er mye mer rik ikke bare på smak, men også på de sunne og gode stoffene som kroppene våre trenger.

Da alle ingredienser består av organiske naturlige ting, da dræper man ved koking mye av de stoffene som ellers er å finne i bl. a. gurkemeie og ingefær. Ved å sentrifugere alt, får man på samme til et avfallsprodukt (fruktkjøtt) som så kan tørkes, og brukes til blandingskrydder.

For å få en enda sterkere drikk, da bør du følge oppskriften her nøye, da denne vil bli den siste oppskrift på heksebrygg. Det vil om få dager komme en annen drikk også, men det blir så til noe helt annet, men følg med, og husk å dele.

For å lage heksebryggen trenger du en juice sentrifuge.

1 kilo fersk ingefær
250 gram fersk gurkemeie
4 store sitroner med skall
4 - 5 store fedd hvitløk
10 stk. stjerne anis 
8 hele stenger ekte (Ceylon) kanel
Ca. 260 gram flytende honning.
2.5 liter vann


Og slik gjør du. Og OBS! Hygiene er viktig her, så man ikke forurenser drikken!

Kok opp noe vann. Dypp alt ingefær, og gurkemeie i det kokende vannet i noen få sekunder, for å drepe alle bakterier.

Skyll dem så grundig. De skal ikke skrelles. Sett på kjele med 2.5 liter vann. Pill nå av skrellen av sitroner, legg sitronskallene i vannet i kjelen sammen med stjerne anis, og kanel. Når vannet koker, skru ned for varmen, og la det puttre i ca. 10-15 minutter. Sett hele kjelen med innhold til nedkjøling under lokk.

Nå kan du gå i gang med å juice ingefær, gurkemeie, skrellet sitron, og skrellet hvitløk i saft sentrifuge. Fruktkjøttet som blir igjen, må ut i sola eller i ovn på 75 grader. Hvis ikke tørkeprosessen påbegynnes med engang, da råtner det opp i løpet av få timer. Det tørkede fruktkjøttet kan så brukes i fremstilling av blandingskrydder, eller til en fantastisk god te. Dere kan selv finne frem til diverse gode smaksnuanser av hjemmelaget krydder uten tilsetningsstoffer.

Juicen må så siles for de grovere fruktkjøtt som er sluppet gjennon maskinen. Nå vannet i kjelen er under 55 grader, må du sile fra kanel, stjerne anis, sitronskall i en bolle som er stor nok. Ha i juicen du har laget, og nå er det viktig at du presser ut sitrusoljen som er i sitronskallen rett ned i blandingen. Dette gjøres med håndkraft. Når du har presset ut alt oljen, da kan du ha i de 260 gram honning. Rør rundt inntil honningen er smeltet sammen med blandingen.

Ta en teskje og smak på det. Føler du at drikken er for sterk, da kan du tilsette 25 gram honning mer, men pass deg det ikke blir for søt. Det skal liksom rive litt i halsen.

Hell på engangsflasker, og la stå i kjøleskap. Drikken kan ved 4 grader holde seg i ca. 2-3 måneder.

Drikken er virksom overfor en lang rekke infeksjonssykdommer, influesa, forkjølelser, og maveproblemer. Har også positive meldinger om at også omgangssyken holder seg borte fra de som inntar denne drikken hver dag.

Sitrusoljen i drikken giver bedre og sunnere hud innefra. Ut over det har brukere fortalt om lavere kolesterol tall, virker mot høy blodtrykk, renser blodårene, og avgifter hele kroppen. En del brukere snakker om bedre syn etter noen år, samt at hårfagen vender tilbake, og man eldes ikke så fort som ellers. 

Men da jeg ikke er vitenskapsmann, og ikke har laboratorier, da kan jeg bare fortelle om egne erfaringer. Jeg ønsker også at også du deler dine erfaringer med oss i kommentarfeltet under artikkelen. 

Og du skal drikke ca. 2-3 cl. hver dag, hele året rundt.

Virkningsgrad: 
Kokt heksebrygg ca. 20%
Rå juicet saft ca. 83-87 %

 

OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Har dere adblock på, så vennligst hvitlist siden foxcamp. Vær snille å dele, artikkelen, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:  paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, som egne opplevelser samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen, som ønskes brukt flittig.