Det er vinter igjen, og både forkjølelser og influensa slår til blant befolkningen. I slike situasjoner er det fint å kunne forebygge med naturens egne medisiner innen man blir smittet, og blir syk.

Denne artikkelen er den tredje i rekken om hjemmelaget naturmedisiner som fungerer fabelaktig sett ut i fra mitt synspunkt. Men i og ed at jeg har mange årige gode erfaringer med de medisiner jeg laget og inntar, da burde denne som her følger også være blant de ting som står i kjøleskapet.

En kort historie. 

Jeg har i mange år slitt med kronisk bihulebetennelse. Hver eneste vinter har jeg slitt med det, og har ofte måtte ta antibiotika opp til tre ganger i løpet av en vinterperiode. Siste gange jeg måtte gripe til antibiotika, var i desember 2017.

10 dager med 3 kapsler hver eneste dag. Det verste var at da det ikke var flere kapsler, hadde jeg fortsatt alvorlige problemer. Men nå er det slik, at jeg har alltid diverse gode ingredienser liggende til diverse natur medikamenter, derfor satt jeg meg til å lese om diverse ting som hvitløk, ingefær, gurkmeie, sitron, honning... mm.

Man må starte med et syltetøysglass av de nye typen med de nye lukk lett lokk. Jeg valgte den minste typen som kan romme 2 dl. Start med å koke både glass og lokk i minst 10 minutter, slik at både glass, og lokk er steril, og la begge deler bli i det varme vannet inntil vi skal bruke dem.

Ingredienser dere trenger er følger.

ca. 175 gram spanske hvitløk (med fedd)
ca. 5 gram gurkmeie
ca. 25 gram ingefær.
Skallen fra en hel sitron.
ca. 150 gram flytende akacie (akasje) honning

Begynn med  å rense hvitløkene, ta av dem skallen. Gi dem et lett trykk med en kniv, da blir de meget enklere å pille.
Ingefær må man skrape ren for skinn, det samme må gurkmeie. Husk på at gurkmeie farger meget krafig, derfor bør dere ha latex hansker på, så ikke fingrene blir oransje gule.

Vask sitronen grundig, og riv skallet på en fin rive, legg det for seg selv, riv nå også ingefær, og gurkmeie. Hakk opp alt hvitløken i skiver ca 1-1.5 mm. tykke.

Ta nå opp glasset av vannet, og mens glasset er varm, ha opp i alle ingredienser, hvitløk, ingefær, gurkmeie, og sitron skal. 
Ha nå honningen opp i glasset, og rør alt sammen, til det er ordentlig blandet, ikke ta feil av konsistensen, honningen vil bli litt tynnere i løpet av få dager, da det vil trekke ut veske fra ingrediensene.

Når alt er rørt sammen, skvis ca. 2 tsk. sitronsaft opp i, skru på lokket stramt, og still i kjøleskapet. Her skal glasset stå i 7 dager, men skal snus hver dag, slik at glasset står en dag på bunnen i været, og omvendt.

Etter 7 dager er medisinen klar til bruk.

Det er viktig at denne medisinen blir tatt på tom mave fra morgenstund. 1 flat spiseskje hver morgen inntil glasset er tomt. Vent i alle fall minst 10 minutter innen dere inntar kaffe, te, melk, eller andre former for veske/mat, slik at blandingen kan bli tatt opp av systemet.

For min del virker det slik, at ca. 20 minutter etter at jeg har inntatt denne naturmedisinen, da kan jeg puste fritt, hodepinen, og trykket i pannen forsvinner. Allerede dagen etter er jeg nesten fri for symptomer.
På tredje døgn er blodprøven negativ for bakterier. Og det er helt uten antibiotika. 

Revet sitronskall: 

Inneholder store mengder C vitamin samt veldig mye sitrusolje. Denne sitrusoljen mistenker jeg for å ha en virkning som gir igjen den naturlige hårfargen hos de som er blitt gråhåret, samt huden virker mer smidig. Husk vennligst at dette er ikke påstander, men mistanker. Jeg er ikke forsker, har ingen laboratorium men jeg har øyne å se med. Mitt sølvgrå hår er ved å bli knall svart igjen ved tinningene, og oppover. Før var det omvendt.

Sitrusolje hjelper også på flasset negler. Her kommer virkningen innefra, man trenger derfor ikke å smøre seg med oljen.

Jeg har også opplevd et veldig betent sår gro veldig fort når jeg inntar denne formen naturmedisin. Og husk så på at denne måten å lage medisin på er mer sunt enn noe annet, da dere vet hva den inneholder. Jeg vil dog ikke anbefale at man eksperimenterer med helsen sin, og da spesielt ikke ved alvorlige infeksjoner. Legen bør alltid tas med på råd, og enhver selv medisinering bør foregå under nøye, og streng kontroll. 

Del gjerne erfaringer i debatten under artikkelen. Og del artikkelen med andre, slik at mange kan få glede av det.

OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Har dere adblock på, så vennligst hvitlist siden foxcamp. Vær snille å dele, artikkelen, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:  paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, som egne opplevelser samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen, som ønskes brukt flittig.