Det blir enklere å komme seg gjennom vinteren hvis man har remediene i orden. Med noen få grep kan man holde sykdommene fra døren.

 

La meg begynne med, at også jeg har hatt diverse problemer som voldsom snorking på nattetid, svettelukt, sure tær og andre liknende skavanker som stort sett alle kan kjenne seg i.

Men etter snart 4 års daglig bruk av oppskriften på heksebryggen som følger, har jeg sluppet fra alle disse irriterende skavankene, og attpåtil mange flere. Jeg har også opplevd en forandring med kroppen min, og spesielt håret mitt, noe som jeg etter hvert vil vende tilbake til.

For å lage en heksebrygg som blir en veldig sterk antioksidant, som på en direkte måte går inn og hjelper ikke bare immunsystemet, med også gir mer energi, og andre bemerkelsesverdige, og meget positive forandringer, trenger du følgende ingredienser.

150 gram fersk Ingefær
100 gram fersk gurkemeie rot/røtter
3 hele sitroner
3-4 store fedd hvitløk
6 stk. hele stjerneannis
6 hele stenger ekte kanel av merket Hindu
150 gram ren honning.
2 liter vann


Du trenger også en meget finmasket sil.

Punkt 1

Renslighet! Ingefær, gurkmeie, sitroner, hvitløk skal skylles og vaskes grundig. Hvitløk og sitron trenger ikke å være skrellet, men som sagt, skyllet grundig.

Punkt 2.

Begynn med å sette på en kjele med 2 liter vann, og start komfyren. Snitt de tre sitroner i skiver, legg i vannet inkl. alle frøene som er i.
Snitt nå ingefær og gurkmeie i tynne skiver, og legg i vannet. (trenger ikke å bli skrelt)
Gi hvitløkene et trykk med en kniv, og legg opp i vannet. Stjerneannis og kanelstenger legges opp vannet når vannet begynner å koke.

Ikke la bryggen koke, men skru ned for varmen, og legg lokk på, og bare la det hele stå og puttre ca. 20-30 minutter. Når tiden er gått, ta av kjelen, og la tingene trekke i ytterligere 30 minutter.

Punkt3.

Ta nå en stor bolle som kan romme litt over 2 liter veske. Hvis bollen er av plast vil den bli misfarget for godt (gul farget). Legg silen til, og hell alt over i silen. 

Nå trenger du en slev til å presse ingrediensene grundig tom for veske.

Nå er denne heksebryggen veldig sterk, faktisk udrikkelig, derfor trenger du honning.  Når vesken er under 60 grader, ta da honningen og rør opp i, smak til. Hvis du fortsatt synes at den er litt for sterk, så kan du komme litt mer honning i, men pass på det ikke blir for søtt!

Punkt 4.

La vesken bli kald, og hell deretter på glassflasker med patentkork, og lukk. Sett flaskene i kjøleskapet. Vesken kan hvis kjøleskapet holder en temperatur på 4 grader holde seg i opp til 2 måneder.

Viktig å huske på, at denne bryggen inneholder ikke noen form for tilsetningsstoffer, og heller ingen konserveringsmidler, derfor vil vesken etter mer enn 2 måneder begynne med å bli muggen. Og da må den helles ut. Husk derfor å drikke den hver dag.

Ta ca. 2 cl. hver dag rett før middagsmaten, og bli ved med det hver eneste dag, og husk å lage ny brygg rett før du går tom. Viktig at dere fortsetter når dere først er begynt.

Denne bryggen er en ekstremt sterk antioksidant, og har sterke antibiotiske og anti inflamatoriske egenskaper. Grunnet hvitløk, og honning, får dere i dere stoffer som beskytter mot infeksjoner, og betennelsestilstander. 

Gurkmeie får i India skyld for å eliminere prostatakreft. Indere spiser uhyrlige mengder gurkmeie, og mennene sliter ikke med prostatakreft. Dette er ikke vitenskapelig bevist, men man har en sterk begrunnet mistanke om at gurkemeie dreper kreftceller.

Sitroner gir sterke C vitamin forekomster i denne bryggen, og oljen (sitrusolje) som er i skallen koker ut i vesken, får skylden for at håret blir kraftigere, og grå hår får etter hvert normal farge igjen. Dette er en langsom prosess. Jeg selv har vært helt sølvfarget de siste årene, men er ved å bli mye mørkere etter hvert som tiden går. 

Så er det honning i forbinnelse med kanel og stjerneannis. Virker nedsettende på kolesterol, hjelper på betennelsestilstander, halsbrann, og jeg har mistanker om at det også hjelper på synet, da jeg på det siste ser stadig bedre enn jeg har gjort på lenge. Kan ikke bevise at det er bryggen som gjør det, men jeg undrer meg fælt.

Jeg har etter 4 års bruk ikke dårlig ånde på morgenen, lukter ikke av svette, har ikke sure tær, eller sure sokker, jeg snorker ikke lengre, (må gudene vite at jeg har snorket fryktelig mye) rynkene de få som jeg hadde er nesten borte, og som jeg har nevnt, det sølvgrå håret mitt er ved å få normal farge, og har fått glansen tilbake. Jeg er stort sett aldri syk.

At jeg slipper for alle disse mannfolke syndromer skyldes nok både livsstilen min, samt naturmedisinene jeg tar (heksebrygg) + D3 vitaminer 2200 mikrogram hver dag. Jeg spiser bare 100% hjemmelaget mat, rører intet hverken halv, eller helt ferdiglaget, da jeg lager alt selv fra grunn. Dette gjelder også de krydderiene jeg bruker i daglig matlaging, jeg rører intet fra butikken. Selv brus lager jeg hjemme med eget fruktsaft uten noen form for tilsetningsstoffer, og uten sukker.

4 år er nå passert uten noen form for sykdommer, forkjølelser, omgangssyke, eller influensa derfor mener jeg at jeg kan skylde på heksebryggen min. Og som sagt, jeg kan ikke bevise noe, men jeg lurer fælt på alle forandringer som har skjedd med både meg, og damen min. Spesielt det at rynkene forsvinner sakte men sikkert, og hårfargen som vender tilbake. Sannsynlig vis grunnet sitrusolje. 

Husk! Selv om dere kanskje opplever at dere får det mye bedre, er det viktig ikke å kutte ut livsviktige medisiner uten å ha rådført dere med en lege først.


OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Har dere adblock på, så vennligst hvitlist siden foxcamp. Vær snille å dele, artikkelen, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:  paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, som egne opplevelser samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen, som ønskes brukt flittig.