The show must go on. Sykdommer, dødsfall, Covid-19 og andre forhindringer har bare forsterket lysten til å synge. Og idag fortsetter jeg med min hobby, som er sang, og musikk.
 

Lenge siden nå at jeg har lagt noe opp her på sidene. Skal kanskje ikke love for mye, men jeg vil i fremtiden prøve å være litt mer aktiv, selv om lysten til å skrive ikke alltid er så sterk som før.

Kriger raser, dårlige politiske besluttningsprosesser forstyrrer livene våre, økonomiene våre uthules av voldsomme prisøkninger som igjen gjør at tilværelsen blir vanskeligere. 

Men selv om ting endrer seg, verden og mennesker i den endrer seg, så klarer musikken seg fortsatt i en tid hvor vi alle ser etter lys, gleder, et lite smil, eller andre positive opplevelser. I disse ellers så mørke tider har vi stadig musikk, sang, og diverse solskinnshistorier som vi kan føre oss frem med, for i bedre grad å kunne skubbe mørket vekk, og bli kvitt de mørke tankene, som ellers er ved å oppsluke en hel verden i et langt og negativt spiral.

Jeg har imidlertid fått nok av denne negative spiralen, og bruker igjen musikk, sang, og mitt eget studio hvor jeg til enhver tid kan gripe mikrofonen. Noe som jeg også har gjort her med Celine Dions sang My heart will go on.

Og det er akkurat det vi alle trenger. Uansett hva vi blir utsatte for, uansett hva vi opplever, så må hjertet bli ved med å banke, og gå videre med livet.
 

Jeg er godt nok litt oppe i alderen, men mener fortsatt at jeg kan synge en god sang eller to. Stemmen, og motet er det i alle fall ikke noe i veien med. Håper dere liker sangene mine.

Det er meningen at jeg vil stelle til med små underholdningstimer hvor jeg vil synge mer enn en sang, eller hvor jeg kanskje også vil få plass til morsomme ting og saker etter hvert som jeg får lært å bruke video studio også. Mye er det å lære ennå, men jeg jobber altså med saken, så regn med at jeg vender tilbake med mye mer i nærmeste fremtid.

Takker for at dere lytter, kommenter gjerne i debattfeltet under artikkelen. Dere kan gjerne følge meg på twitter : Jan Berdal (@BerdalJan) / Twitter eller på Facebook Jan's musical time machine | Facebook

Ønsker alle en flott sommer fra Spanias Costa Blanca.