Når dagene og nettene blir kalde, smertene melder seg, er det altid en bra ting å kunne fordype seg i musikk og sang. 
 

Vinteren 2017 har meldt sin ankomst, med minusgrader på morgenstund, travle mennesker som ivrig og energisk skraper frontruten på bilen for å kunne komme seg på jobb. 

På denne tid av året er det som regel mange av oss som sliter ekstra mye grunnet diverse smerter i kroppen som forsterkes av vær forandringer når solen mister sin kraft, og kulden velter seg inn over oss.

For min del er det en tid hvor jeg ikke kommer ut noe særlig, bortsett fra når hunden skal luftes, men gammel som han også er, så vil han ikke ut heller før det virkelig blir strengt nødvendig. Med andre ord, er det blitt bikkje kaldt.

Dette betyr, at vi tilbringer mer tid inne enn ute, og denne ekstra tiden som det plutselig blir mer av bruker jeg på musikk og sang i min egen musikkstudio som jeg selv har oppbygget, og stadig bler mer og mer avansert.

Denne årstiden, og selvfølgelig vinteren som følger opplever vi alle en rar fenomen ute på gatene, hvor sosialister går rundt med hendene i deres egne lommer, noe som er veldig uvanlig for andre og mer varme tider på året, hvor de helst vil ha hendene deres i våre lommer.

Nok om det. Dette handler om musikk, og sang. Og jeg fant en skikkelig gammel sang som heter Autumn Leaves av Eva Cassidy, som jeg forelsket meg i allerede første gang jeg lyttet til den på Youtube, og selvfølgelig bare måtte gjøre den til min egen. Og her har dere resultatet av min egen "studio mix". Håper dere liker den like mye som jeg gjør. 

 

 
Hvis noen andre som har lyst på å være med til å synge, så kan dere finne karaoke siden Singsnap. Eneste dere trenger er en rimelig god vokal mikrofon til å starte på. resten ordner recorderen på siden, så dere vil lyde fantastisk. Nå dere har registrert dere, så kan dere finne profilen min her Romantic Knight. Dere kan sende meg en PM der, så kan jeg hjelpe litt til at dere kan komme i gang. Dere trenger ikke å betale, da singsnap tilbyr mange gratis sang.

Takk for at dere har brukt tid på å lytte, og lese. Lytt gjerne til videoen på Youtube, og klikk på "Abonner" knappen, og gjerne legg en hyggelig kommentar. Tusen takk.

Følg meg på Twitter!   Følg Foxcamp på Facebook!