Langtids hevet grytebrød kan bli til en opplevelse for hele familien. Med litt planlegging og tålmodighet, kan man servere en saftig og lekker brød til frokost.

Det raser en voldsom debatt for tiden om butikkenes priskrig på godteri, og om hvor vidt det er sunnere å spise frukt i stedet. Men ingen snakker om at frukten vi stapper i oss er forgiftet.

I stedet for fårikål ønsker jeg at bidra med noe som også innholder hvitkål, eller populært kallet hoved, eller hodekål på norsk. Her går det i stedet for fårkjøtt på svinekjøtt, nærmere svinekoteletter uten ben.

I disse tider hvor media til daglig bombarderer oss med info om hva som er sunt og hva som er usunt å spise for så å skifte mening dagen etter, er det ikke nemt å vite hva, og hvem man skal stole på.

Folk har lenge lurt på hvorfor man ikke kan bake like godt brød som det bakeren baker. Her vil jeg gi et lite innblikk i hvordan man uten anstrengelser, og mye jobb baker lekkert brød.

Tilsetningsstoffer er et stadig økende problem i maten vi putter i oss til daglig. Derfor er det viktig at vi selv lager så mye som mulig av det vi spiser helt fra grunn.