Det raser en voldsom debatt for tiden om butikkenes priskrig på godteri, og om hvor vidt det er sunnere å spise frukt i stedet. Men ingen snakker om at frukten vi stapper i oss er forgiftet.

Butikkene har igjen priskrig opp mot påske, hvor de bl. a. selger godterier for bare kr.2.90 pr. hekto. Noe som har utartet seg til en regulær krig på nettet, hvor folk som er for og imot turner sammen i ville debatter som er lagt opp av media. Bl. a. Nettavisen som stadig ikke vet hva de skal skrive om, og har hatt adskillige artikler, alle med hissige blogginnlegg, som igjen blir fulgt opp av minst like hissige debatter for og imot priskrigen.

Og mens de politisk korrekte skriker opp om at butikker heller skulle ha tilbud på frukt og grønt i stedet, så fortier alle media i Norge at mye av den frukten og grønsakene og maten vi stapper i oss er forgiftet med diverse prøytemidler, og vasket i noe som inneholder kreftfremkallende stoffer.

Jeg skal igjen beklage og si, at jeg har igjen varslet bl. a. VG, og Nettavisen om dette, men ingen av de to media var interessert i saken, derfor besluttet jeg meg til å legge noen frukter til side for å kunne bevise at det jeg nå skriver om er sant.

I 2014 kjøpte jeg appelsiner i nett fra Coop Obs Sandefjord, Rimi på Sem, og Meny på Jarlsberg. Alle er butikker som finnes i Vestfold.

Jeg oppdaget fort, at spanske appelsiner ble fort dårlige, hadde muggdannelser, og viste tegn på å råtne allerede etter 8 dager.

Appelsinene fra de nevnte butikker, stod flott på hyllen på stuen, og så ikke ut til å bli dårlig i det hele tatt, så jeg bare lot de to stå for å se hvor lenge de klarte seg.

Som dere ser på bildet, så er de fortsatt hele selv om det er gått over 2 år etter at de kom i hus. I februar 2015 kjøpte jeg 2 stykker lime, og 2 grapefrukter. De to lime ble satt på hylden sammen med appelsinene som nå var totalt inntørket, men fortsatt fine og hele. Jeg spiste den ene grapefrukten, men da den hadde en rar bismak, så valgte jeg å sette denne op på hyllen også.

Resultatet er sjokkerende. Appelsiner, lime, og grapefrukt er fortsatt like hele, og har ikke på noe tidspunkt vist tegn på å bli dårlig, muggne, eller begynnelsen til forfall.

Jeg valgte å kontakte Rimi, og Bama som er leverandør til bl. a. Meny kjeden, for å høre deres mening om hvorfor fruktene deres ikke blir dårlige.

Svaret jeg fikk sjokkerte meg, da de sa rett frem, at det var ikke noe unormalt i at fruktene deres ikke ble dårlig, det skyldes det faktum, at de er behandlet med stoffet Imazalil. Spesielt sitrusfrukter blir behandlet med dette stoffet som anses for å være sterkt kreftfremkallende, og gjør at frukten som påståes å være sunn, blir plutselig helsefarlig, da spesielt for barn som blir utsatt for store mengder.

Nå viser det seg, at også andre eksotiske frukt som også er under mistanke om at blitt behandlet med stoffet imazalil, og kan være grønne og farget druer, nektariner, jordbær, og kanskje mange flere?

Jeg vet at det stort sett ingen som tenker over hvor mye gift vi stapper i oss hver eneste dag når jeg tenker på at mye ferdigmat som kanskje inneholder organisk plast som erstatter både kjøtt og ost. Kanskje vi snart også vil se de første frukter eller grønnsaker som er kunstige, og er å se på som organisk plast, og ikke ordentlig mat. 

Men med hensyn til min betegnelse av alle de tonnevis med frossen pizza butikker selger, "pizza ala plastic" er virkelig en vekker, men ingen ser ut til å bry seg, men bare stapper i seg i enorme mengder.

Men når vi kommer til billig godteri, så reagerer folk med avsky, og raseri, fordi man anser sjokolade og sukkertøy for helseskadelige produkter, og glemmer enkelt og greit at de til gjengjeld forgifter seg selv med masse andre "ferdig produserte produkter", og "halvfabrika" av mat hver eneste dag uten å offre det en tanke.

Når dere så plutselig begynner å få diverse utslett på kroppen, som ingen vet hva er, bl. a. de stadig økende tilfeller av røde prikker i huden som ikke lar seg fjerne, er det kanskje på tide å tenke på hva det er dere stapper i dere hver dag, og hvilke følger det får for dere selv, da spesielt for barna deres.

Jeg selv rører ikke frukt som ikke har vært grundig vasket, her må vi nok ha en mentalitets endring, og lære på nytt hvordan vi kan unngå å bli forgiftet uten at vi vet noe om det.

Neste artikkel som berører helsen vår, kommer til å handle om "teposer", og ferdigmalt "kaffe". Og jeg kan love dere at Ali kaffe slett ikke kurerer "gruff", tvert om dere risikerer mer gruff enn godt er.

Og poteter fra butikken som er utsatt for varme og flomlys er mer eller mindre giftige, og er enten blitt grønne og fulle av giftstoffet nitrit, eller er angrepet av råtering, som ikke ses før man kutter opp poteten. Vet ikke om jeg tør å fortsette, men jeg må nok skrive om det også. 

Vær bevist, og sjekk grundig alle ferdig produkter innen dere kjøper inn. Mye av det som er på hyllene er kanskje mer helsefarlige enn dere aner. 

Jeg selv har handlet inn 10 kilo med godterier, og kanskje vil jeg nok investere i 10 kilo mer til stor forargelse for visse politisk korrekte, da spesielt kvinner, men det er så ikke mitt problem. Jeg vil heller spise litt snop, enn å spise noe som er forgiftet. Kos dere med tanken.

Har dere en historie som berører dette emnet, er dere velkommen til å legge den inn på kommentarfeltet på Facebook under artikkelen.

Dette er en blogg, ikke skrevet av en feilfri robott, men mer en gammeldansk, ikke særlig bitter. Derfor så vender jeg tibake av og til for å rette feil hvis jeg ser noen. :)

 

OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Har dere adblock på, så vennligst hvitlist siden foxcamp. Vær snille å dele, artikkelen, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:  paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, som egne opplevelser samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen, som ønskes brukt flittig.