Jeg har nå for alvor fått nok av butikkenes utvalg av krydder som er laget på utkokte produkter, tilsetningsstoffer, og kjemikalier. Fra nå av vil jeg ha 100% rene råvarer i krydderet mitt.
 

Denne retten hører faktisk til på 1950 og 1960 tallet. Stort sett er oppskriften gått i glemmeboken fordi det er litt jobb med å lage denne fantastiske middagsretten.
 

Ofte føler folk at det å lage mat tar for lang tid, og krever for mye, når man har vært på jobb hele dagen. Men bare les her hvor enkelt det egentlig er å få til noe god mat i en fart.

Eksotisk, hjemmelagd og meget sunn krydderblanding laget av soltørket ingredienser bør høre til på alle middagbord.
 

Det er ikke større jobb å lage denne kyllingretten enn å slenge en frossen pizza i ovnen, men det adskillig sunnere enn pizza ala plastikk.

Hjemmelaget danske frikadeller laget av ferske råvarer kan ingen ferdigmat konkurere med.

Det er stadig viktigere å vite hva det er vi stapper i oss til både hverdag og fest. Og det er stadig viktigere selv å lage maten vi spiser, helt fra grunn.