Mange gode matoppskrifter er etter hvert gått tapt, men jeg har fått med meg noen gamle oppskrifter fra 1950 tallet, og har forbedret litt på dem. Resultatet er en fantastisk gourmet middag.
 

Det deilig å bo i Spania. Utvalget av ferskvarer som ikke er pumpet med vann, og som ikke inneholder diverse djevelskaper av tilsetningsstoffer er stort, og fristende. 

Eksotisk, hjemmelagd og meget sunn krydderblanding laget av soltørket ingredienser bør høre til på alle middagbord.
 

Jeg har nå for alvor fått nok av butikkenes utvalg av krydder som er laget på utkokte produkter, tilsetningsstoffer, og kjemikalier. Fra nå av vil jeg ha 100% rene råvarer i krydderet mitt.
 

Hjemmelaget danske frikadeller laget av ferske råvarer kan ingen ferdigmat konkurere med.

Denne retten hører faktisk til på 1950 og 1960 tallet. Stort sett er oppskriften gått i glemmeboken fordi det er litt jobb med å lage denne fantastiske middagsretten.
 

Ofte føler folk at det å lage mat tar for lang tid, og krever for mye, når man har vært på jobb hele dagen. Men bare les her hvor enkelt det egentlig er å få til noe god mat i en fart.