Det er stadig viktigere å vite hva det er vi stapper i oss til både hverdag og fest. Og det er stadig viktigere selv å lage maten vi spiser, helt fra grunn.
 

Hører du til de som ikke ønsker å bli forgiftet av alskens tilsetningsstoffer, og gjerne vil vite hva du putter i deg, da bør dette krydderet stå på bordet, og bli brukt i matlagingen.
 

Det raser en voldsom debatt for tiden om butikkenes priskrig på godteri, og om hvor vidt det er sunnere å spise frukt i stedet. Men ingen snakker om at frukten vi stapper i oss er forgiftet.

Jeg må ærlig innrømme at jeg kjøper aldri noen form for brød i butikken. Jeg baker alltid alt selv av rene råvarer for å være sikker på at maten jeg spiser er 100% trygg.

I disse tider hvor media til daglig bombarderer oss med info om hva som er sunt og hva som er usunt å spise for så å skifte mening dagen etter, er det ikke nemt å vite hva, og hvem man skal stole på.

Langtids hevet grytebrød kan bli til en opplevelse for hele familien. Med litt planlegging og tålmodighet, kan man servere en saftig og lekker brød til frokost.

Tilsetningsstoffer er et stadig økende problem i maten vi putter i oss til daglig. Derfor er det viktig at vi selv lager så mye som mulig av det vi spiser helt fra grunn.