Muslimer i England nedlegger påstand om at rester av griser kan regne ned over dem hvis en planlagt dyrfor fabrik blir til virkelighet.

Man skal virkelig høre mye før ørene faller av. Men at muslimer i moderne Europa er så til de grader kunnskapsløse, får os alle til å bryte ut i latter.

Historien

En gruppe muslimer i England protesterer mot planene om et nytt dyrfor fabrikk. De påstår at at fleskeholdig utslipp vil regne ned over dem.

Enlig planene skal fabrikken oppføres i Coton Park som har beliggenhet i nærheten av den engelske byen Rugby. Planene har vekket muslimenes vrede og bekymring som igjen har medført protester da svinekjøtt også er blant de matvarer som skal produseres på fabrikken.
Muslimer påstår at utslipp fra fabrikken kan inneholde "fleskepartikler" som med tiden kommer at regne ned over deres hjem, og hager.

"Vår religion forbyr oss å spise svin i alle former, men grunnet produksjonsmetoden, vil det komme utslipp av kjøttpartikler, som igjen kommer til å regne ned over området og på denne måten kommer vi til å få flesk i oss ved å ånde inn partiklene i regnet" sier en lokal muslim till Daily Mail.

Selskapet Butchers Pet Care som vil bygge fabrikken anser muslimenes reaksjon for å være totalt grunnløse.

”En miljøkonsekvensrapport har allerede vist at utslippene  fra anlegget i Coton Park ikke kommer til at påvirke luftkvaliteten negativt”, skriver Butchers Pet Care i en uttalelse.

Enligt Butchers Pet Care kommer ingen dyr-rester at bli brent på fabrikken. Risiko for uønsket lukt kommer til at bli eliminert gjenom moderne rensingsteknikk, sier sekskapet.

Egen tillegg:

Ifølge samtaler jeg har hatt med diverse mennesker rundt om i Europa, så er det helt klart at de muslimer som har bosatt seg i Europa under ingen omstendighet kan slippe fra svineprodukter. Faktisk er det slik, uansett hvor i verden de enn bor, så får de i seg om ikke annet, så etterlatenskaper fra griser i form av urin, og avføring, som jo altsammen kjøres ut på markene og brukes som gjødsel for avlinger, som igjen selges bl. a. til muslimer.

Dermed blir det fryktelig lange utsikter for en 100% grisefritt tilværelse for Islams folkeskare, som nok må finne seg i at få i seg gris enten på den ene, eller andre måten. Hvis ikke fabrikken sprer "grisevær" som regn med grisepartikler, så skal naturen nok sørge for at disse partikler kommer jorden rundt fra markene omkring oss, via fordampning, og vind.

Det eneste jeg kan trøste muslimer med at grisepartikler er mindre farlige enn atompartikler og E-coli bakterier som finnes i overflod i de muslimske landene.

Jeg regner med at vi "opplyste" Europeere ønsker den slags "grisevær" mer enn velkommen. Vær så god og del linken.

Link til artikkel

Link til engelsk artikkel

 
 

OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Har dere adblock på, så vennligst hvitlist siden foxcamp. Vær snille å dele, artikkelen, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:  paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, som egne opplevelser samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen, som ønskes brukt flittig.