Det blir stadig vanskeligere å ytre seg fritt. Ikke bare eiere av de sosiale media som knebler folk, men også administratorer for diverse grupper opprettet på sosiale medier tar for seg friheten til å kneble meningsmotstandere.

Egentlig så burde jeg gi blaffen i hva diverse latterlige admins på Facebook sier/skriver og mener om meg. Normalt så interesserer disse meninger meg et sted midt bak. 

Jeg vil heller vise meg fra en bedre side enn disse "Krykkhusarer", og "Batikhekser" som er nedsatt som admins på grupper, hvor folk stadig opplever at enten de, eller andre blir kastet ut i fra.

Hvem skulle tro at når man flyttet til Spania, at den politiske korrektheten fra Norge allerede er landet lenge før oss andre, og har slått rotfeste med det til formål å forpeste tilværelsen til fredelige folk?

Her om dagen var jeg rystet over at en admin av en Facebook gruppe med navn "Spaniaportalen" plutselig skulle sette opp en politisk bombe hvor han direkte kalte de som ikke var enige med ham for troll, psykopater, narcissister og det som er enda verre.

Men det sluttet ikke der. Da jeg forsøkte å motsi ham, fortelle ham at sidene hans var blitt litt rimelig røde, kastet alle batikheksene og krykkhusarene seg inn i debatten.

Jeg tok meg friheten til å fortelle på en faktisk pen måte hva jeg mente om måten admin og alle moderatorene oppførte seg, da ble det blokkering. Med andre ord, tålte man sannheten veldig dårlig.

Det er ikke første gange noen ble kastet ut med full musikk fordi man vovet å motsi admin på ting han/hun faktisk ikke hadde rett i. For ikke lenge siden ble en svensk talende kommunal politiker fra Torrevieja kastet ut av gruppen, fordi hun vovet å opplyse admin at han rent faktisk hadde feil i en sak, og at han skrev opplysninger i den aktuelle saken om ting som var hårreisende feil.

Andre røk ut med full musikk, fordi de nok ikke var særlig politisk korrekte, og igjen andre som bl. a. jeg røk ut fordi vi dessverre er veldig flinke til å fremprovosere tilstander som får disse latterlige krykkhusarer av admins til å se "rødt" i mer enn en forstand, og dermed også blotte seg selv.

Felles for alle disse utkastelser er at man etterfølger blokkeringene med en forferdelig ekkel drittkasting på gruppen deres, hvor admins og alle deres følgere av krykkhusarer, og batikheksene vrenger av seg stygge og totalt usaklige påstander som slett ikke tåler dagens lys. Jeg skal her ikke nedlegge påstand om at de lyver, men vil bare på en litt pen måte si, at de nok mer omgås sannheten veldig lettsindig. Og det er ikke noe å skrive hjem til mor om nei.

Her må jeg bare si at de av dere som kaster dere på slike "hat replikker" mot andre som ikke er til stede, og dermed ikke heller er i stand til å forsvare seg er sett i fra mitt synspunkt en flokk kujoner, samt verdiløse søppelfolk av vattpikker og slappe fitter, som ikke har mye annet liv enn det livet dere lever i telefonene, nettbrettene, eller pc'ene deres.

Det som står skrevet her er så min mening. Foxcamp er min egen side, det er jeg som eier domenet, og attpåtil også egen server, derfor får dere ikke gjort noe som helst for å stoppe meg, kneble meg, eller klage over meg. Her er det jeg som er både gud og dommer, og det er jeg som avgjør hva som er sømmelig eller ikke.

Hva et par slappe, latterlige "Geir", "Ellen" eller andre skrukkete "metoo" typer fra en krampaktig politisk korrekt side har å si gir jeg ikke fem flate ører for.

Mer vannvittig blir hele situasjonen når en av batikheksene som er moderator på Spaniaportalen fremlegger at hun helst vil at språket som brukes på siden skal være norsk, da siden henvender seg mer eller mindre til nordmenn, og dermed krenker kanskje 1000 andre medlemmer som er danske, svenske, finske, eller islendinger. Plutselig føler de seg slett ikke velkommen.

Jeg vil bare si at jeg etter å ha gjennomlest reglene, så fant jeg ingen regler om hvilke språk som var obligatorisk, og hvilke ikke var velkommen. Derfor står både jeg, og mange andre totalt uforstående over for det utfallet.

Samme batikkheks til moderator fant plutselig på, at lukke for kommentar på en tråd hvor jeg stilte spørsmål om håndverkere. Plutselig fikk hun det for seg, at jeg hadde fått nok svar, og fjernet andres mulighet for å kunne kommentere med eventuelle andre praktiske opplysninger. På spørsmål om hvorfor hun gjorde det, svarte hun med følgende: Beklager den, men tonen du bruker kan du godt spare deg!

På spørsmål om hvilken tone hun mente, fikk aldri jeg noe svar på. Jeg er 100% overbevist om at hun bare var ute etter å terge meg.

Jeg bare ristet på hodet, og besluttet at nå var det på tide at noen opprettet en ny Spania Portal for det Nordiske folket, hvor alle fra de nordiske landene er velkomne uten at noen setter språklige barrierer for dem.

Det var åpenbart nok til at det nå ble min tur til å bli kastet ut. Og selvfølgelig fulgte et stygg skriveri om avgangen min som nok mer er injurierende enn noe annet. Tross de stygge angrepene mot min person så er det fortsatt slik, at jeg heldigvis ikke er så enkel å krenke. Men jeg fikk en fantastisk latter i stedet.

Faktisk er det slik, at den selv og samme admin har bare for noen dager siden tryglet meg om at jeg skulle poste på det politisk betente bordet hans, hvilket jeg vennligst prøvde å gi avslag på.

Det ble til mer tigging, og det endte med at jeg forbarmet meg over ham, han heter jo tross alt Geir, og kan sikkert ikke for det, men jeg passet på at ting jeg postet ble slettet like fort. Som oftest slettet jeg mine tråder i løpet av en til to dager for ikke å krenke vattpikkene og deres admins av slappe fitter med mine spørsmål, eller politisk ukorrekte matoppskrifter.

Vel, det var godt å få litt luft. Det trenger vi alle av og til. Og til de av dere som føler dere truffet, krenket, eller på andre måte føler dere sett på som mindreverdige, har jeg bare en ting å si! Få dere et liv!

Dere kan finne nye Nordisk Spania Portal på linken. Og på den nye siden er alle fra de Nordiske landene velkommen uansett om de snakker norsk, dansk, svensk, finsk, grønlandsk, færing, eller islandsk. Jeg er sikker på at vi til motsetning av folkene fra Spaniaportalen, nok skal finne ut å kunne forstå hverandre.

Jeg ønsker alle nye Hjertelig Velkommen, men ikke Geir og hans latterlige politisk korrekte følge, da det nå er på tide at de smaker på deres egen medisin!

Husk å støtte Foxcamp ved å klikke på et par reklamer. På forhånd mange takk.

Har du noe fornuftig å si, kan du gjøre det i kommentarfeltet under artikkelen.

Fakta!

Krykkhusar: (dansk uttrykk) Encellet individ med bare en hjernecelle som attpåtil går på krykker. 

Batikheks: (svensk uttrykk, nedsettende sleng) Likner på en halvfeit kvinne med fett hår, musefletter, runde briller, kjole av innfarget sekk, "hen" er politisk engasjert feminist som ikke engang vet sit eget beste, og er derfor hjernevasket til å være politisk korrekt, som ofte også er med i #metoo bevegelsen, og fremmer en ufattelig mannehat, men vet ikke riktig hvorfor.


OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Har dere adblock på, så vennligst hvitlist siden foxcamp. Vær snille å dele, artikkelen, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:  paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, som egne opplevelser samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen, som ønskes brukt flittig.