Det er på tide å finne andre gressmarker under sydens himmel, og ved solkystens perler. Lei av harde vintre, og ekstreme smerter.

Selv om jeg har nedlagt påstand om at jeg vil gjøre forsøket å leve for evig om jeg så skal dø i forsøket holder jeg fortsatt fast på å gjøre det under mer sydlig himmelstrøk, da jeg aldri har sagt at jeg vil gjøre det i Norge.

Også jeg blir med tiden gammel, akkurat som alle andre, og også jeg har problemer med ekstreme smerter i kroppen som spesielt er slemt i vinterstid. Etter 6 år med ferier i Spania har vi nå tatt beslutningen om å flytte ned til solkysten for godt forå leve livet uten vinterkulden.

Det vil medføre en del omleggninger, og detvil nok ikke bli tid tilså mye annet enn kos og hygge, derfor har jeg nedlagt mine domener probud.no, og fbnet.no slik at det nå bare er foxcamp igjen. Og sidene her skal i fremtiden brukes til å skrive om hva vi foretar oss, diverse turer vi tar på, festlige begivenheter, og musikalske hendelser fra karaoke barer. Det sisteser jegvirkelig frem til.

Når vi er landet i Spania, og er kommet i hus, da vil alt politisk stoff fra siden her forsvinne for godt, og bli erstattet avbare hyggelig lesestoff, bilder, og videoer. 

Vi reiser fra Norge d.24.5.2018 og kan nesten ikke vente. Noe av turen vil jeg oppta på video, og legge opp på sidene her. I første omgang vil det ikke bli lyd på, da navigatorenbare tar opp video uten lyd, men når vi er fremme så kan jeg redigere, legge på tale og musikk, så ikke filmene skalvære så kjedelig. 

Har også tenkt på å kjøpe et stort 64 gb. minnekort så jag kan lage en minutt for minutt video opptak av hele turen fra Norge, nedover Danmark, Tyskland, Frankrike, og til slutt Spania.

Det er egentlig hva jeg hadde på hjertet akkurat nå, men vil vende tilbake når turen nedover starter. Ønsker i mellomtiden alle en god sommer. Husk å smile, og tenke postive tanker, og ønsk oss en god tur.

 

OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Har dere adblock på, så vennligst hvitlist siden foxcamp. Vær snille å dele, artikkelen, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:  paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, som egne opplevelser samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen, som ønskes brukt flittig.