Utskrift

Foxcamp går for sikkerhet, og har nå fått installert SSL (Secure Socket Layer) på serveren som dekker både admin, og publikk siden.

Det har lenge vært ønsket mitt å kunne tilby besøkende på Foxcamp sikre sider, men jeg har dessverre ikke hatt råd til det. Men etter at vi har fått reklamer på sidene, og flinke besøkende som også klikker på reklamer, har jeg omsider hatt overskudd nok til å kunne betale for å sette opp SSL som igjen gir grønn hengelås i adresselinjen.

SSL gir ikke bare sikkerhet for sidene men også for Foxcamps mailserver, som nå også er beskyttet under samme SSL nøkkel. Grønn hengelås betyr at det er trygt å sende privat informasjon via Foxcamp, da alt passerer kryptert. Den installerte "Private Key" vil automatisk bli fornyet hver 3. måned, noe som gir en enda høyere sikkerhet.

I disse tider hvor de sosiale medier stenger ut folk i stadig økende antall fordi de ikke er politisk korrekte gir tanker om nye ideer som sidene på Foxcamp også kunne brukes til. 

Her tenker jeg på å kjøpe et nytt programvare så vi eventuelt kunne ha en form for en sosial side hvor man ikke risikerer at man uten videre blir kastet ut fordi man tilfeldig vis har noen sterke meninger som ikke aksepteres av hverken Facebook, eller Twitter.

En slik software, med tilhørende økning av harddiskplass, og økning av trafikk, vil i første omgang koste ca. 5000 kroner i året. Det høres kanskje ikke ut av så mye, men det er mye for meg som minstepensjonist. Men hvis dere fortsatt er flinke, og støtter siden ved å klikke på reklamer, eller bruker Paypal modulet til å sende penger som dere eventuelt kunne tenke dere å støtte Foxcamp med, så vil det i første omgang bli råd til slike fornyelser.

Paypal modulet er i øyeblikket ikke på plass etter oppgraderingen, men vil dukke opp på alle sidene snarest. Jeg takker alle som har hjulpet til, og håper at at enda flere ønsker å støtte siden her.

Inntil videre, så gleder jeg meg over at det er kommet så langt, at vi har fått sikre sider med grønn hengelås. Tusen takk for all støtte jeg har fått. 
 

OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Har dere adblock på, så vennligst hvitlist siden foxcamp. Vær snille å dele, artikkelen, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:  paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, som egne opplevelser samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen, som ønskes brukt flittig.