Etter mange overveielser er jeg kommet frem til at jeg vil legge om driften av Foxcamp fra standard blogg til en video-blogg hvor musikk vil være første prioritet.

I mange år har jeg hatt hele tre websider å hanskes med, og i like mange år har jeg prøvd ut diverse former av websider fra nyhetsformidling, blogging, sosial kontakt bygging, auksjoner, webshop, og annet rart.

Etter hvert oppdager man at tiden løper med super speed, og alderdommen selv om man ikke ønsker å innse det, innhenter en ganske så plutselig. Når det skjer, er det på tide å legge om tilværelsen og gå inn en modus hvor en ønsker å bruke mer tid på seg selv, og sine nærmeste, samt å skape en mer avslappet tilværelse omkring en selv, hvor hensynet til en selv er viktigere enn de daglige hendelser som ofte bare gjør tilværelsen vanskeligere enn det var tilsiktet.

For å slippe de mørkeste skyene som truer oss alle, har jeg besluttet meg til å legge ned den politiske delen av bloggen for å bruke tid på mer hyggelige ting enn politikk, islam, invasjon, radikale muslimer eller andre venstreekstreme voldelige og samfunnsfiendtlige elementer som Arbeiderpartiet, og alle deres ugjerninger.

I fremtiden vil jeg bare holde meg til kose artikler, som hjemmelaget naturmedisiner, og oppskrifter på mat og drikke, samt diverse sang, og musikkvideoer hvor jeg og noen gode venner vil opptre med muntre ting, eller morsomme filmsnuter. Verden skal ikke tegnes opp i sort og hvit lengre, men mer i sterk fargerike toner som heller skal ha til hensikt å få folk til å smile, i stedet for å å bekymre seg, og rynke pannen.

For snart 1 år siden oppdaget jeg, at man kunne synge karaoke online. Ikke bare synge online, men faktisk også synge duet med folk som bor på den andre siden av Atlanten, eller i landet "down under" Australia. Og det medførte at jeg bare måtte prøve det ut. Resultatet var mildest talt fantastisk. Dessverre så fik vi i første omgang kun tatt opp duetten som lydfil uten video, men jeg syntes allikevel at resultatet fikk både meg og mange andre til å miste pusten av overraskelse.
 


Jeg legger stemmen til som Elvis, og min kjære venninne Beth har lagt fantastiske 3 layers av harmony, som gjorde denne duetten til noe helt fantastisk, når man tenker på at jeg befinner meg i Norge, og partneren min befinner seg i USA. 

Det som kommer til å skje nå er, at jeg en av de nærmeste dagene vil jeg fjerne alt uten unntak, og installere helt fersk software, og legge starten på den nye videobloggen. For ikke å belaste serveren unødig, vil alle videoer bli lagt opp på youtube, for så å bli integrert på siden her sammen med tilhørende blogg.

Siden til Foxcamp på Facebook vil bli gjort om også så den kommer til å passe til det nye innholdet på siden her.

Jeg vil takke alle de som har fulgt siden her i mange år. og håper at en god del av dere fortsatt vil sjekke inn av og til for å få med dere hva som skjer her.

Se videoen lik den og del den og kommentere den gjerne på youtube, så også andre kan få glede av å høre den denne duetten mellom to land. Jeg er helt sikker på at Elvis ville likt den også. Men han nøyes nok med å sitte oppe der og smile ned til oss. R.I.P Elvis.

OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Har dere adblock på, så vennligst hvitlist siden foxcamp. Vær snille å dele, artikkelen, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:  paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, som egne opplevelser samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen, som ønskes brukt flittig.