Utskrift

Noen steder tenker man bare på det, andre steder prøver man å snakke seg fra det, men i Löfvens Sverige gjør man det helt åpenlyst.

Nyhetsfotografen barslet for nylig med disse bilder som tydelig viser hvordan Sveriges statsminister Stefan Löfven har på noen få år lyktes med å bytte ut hele den svenske befolkningen sin til en mer "produktiv" og "arbeidsivrig" stab.

På bildet for oven vises den gamle befolkningen, som kanskje var litt mer masete, men mindre aktiv, og mindre destruktiv. Og bildet under ser vi hvordan Løfvens nye folk har utviklet seg på det siste.

Jeg må nok si at denne formen evolusjon vil nok i fremtiden vise seg som en destruktiv utvikling, som med tiden også nok skal gi hr. Stefan Løfven mer enn nok problemer med sitt nye og totalt ukontrollerbare folk.

Her 

Her er den nye befolkningen i aksjon som demonstrerer hvor glade, flittige og arbeidsomme de er når de er kommet inn til Europa.

Send oss gjerne morsomme bilder og historier fra hverdagen. Finner vi dem interessante, da legger vi opp dem her på Foxcamp.
Del gjerne videre.