Noen steder tenker man bare på det, andre steder prøver man å snakke seg fra det, men i Löfvens Sverige gjør man det helt åpenlyst.

Nyhetsfotografen barslet for nylig med disse bilder som tydelig viser hvordan Sveriges statsminister Stefan Löfven har på noen få år lyktes med å bytte ut hele den svenske befolkningen sin til en mer "produktiv" og "arbeidsivrig" stab.

På bildet for oven vises den gamle befolkningen, som kanskje var litt mer masete, men mindre aktiv, og mindre destruktiv. Og bildet under ser vi hvordan Løfvens nye folk har utviklet seg på det siste.

Jeg må nok si at denne formen evolusjon vil nok i fremtiden vise seg som en destruktiv utvikling, som med tiden også nok skal gi hr. Stefan Løfven mer enn nok problemer med sitt nye og totalt ukontrollerbare folk.

Her 

Her er den nye befolkningen i aksjon som demonstrerer hvor glade, flittige og arbeidsomme de er når de er kommet inn til Europa.

Send oss gjerne morsomme bilder og historier fra hverdagen. Finner vi dem interessante, da legger vi opp dem her på Foxcamp.
Del gjerne videre.
 

OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Har dere adblock på, så vennligst hvitlist siden foxcamp. Vær snille å dele, artikkelen, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:  paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, som egne opplevelser samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen, som ønskes brukt flittig.