Ser ut til at Jonas Garh Støre har omsider fått nok av nedturen til Arbeiderpartiet, og har besluttet seg til å bytte ut stillingen som Arbeiderpartiets formann til å bli "rosa-blogger".

Det har vært noen turbulente år med stadige nedturer for arbeiderpartiets formann Jonas Garh Støre. Mens alle andre politikere jekker opp seg på rank stien som til eksempel Raymond Johansen, som nå ønsker å bli president for staten Oslo, og ha en bi-jobb som mafiaboss "Raymondo" i fritiden, så har det bare gått ned over bakke for Jonas.

Han har ikke fått mer vind i seilene selv om han både har røykt visse deler av Skeiv Grandes truser, samt bakdelen av Antikrist Hareides boksershorts. Sterke saker var det, men den forventede virkningen eller effekten var ikke slik han trodde. Hasjen til Jens virket nok bedre på Utøya.

Han kanskje ikke er så kjekk heller som damenes Jens var, og kanskje er befolkningen ikke er så glad i alle hans forsøk på islamisere Norge, eller for å importere Allah's soldater i stor stil. Mange er spekulasjonene omkring den nå fallerende politikeren som snart hele nasjonen har vendt ryggen til.

Imidlertid så ser han lys i tunnelen. Etter en seanse med den blonde rosabloggeren Sofie Elise har Jonas besluttet seg til å kvitte seg med politikk, og i stedet gå veien som rosablogger. Sofie Elise sier da også at Jonas kan bli til en flink pike i full burka.

Det var litt blandede følelser ut og gå etter Jonas sin meddelelse om at han nå vil forlate politikken for godt.

Alle islamske ekstrem predikanter har slått opp dørene på vidt gap for å ønske et nyt medlem velkommen til fredagsbønnen, hvis han kunne vise seg som en flik gutt, og si "Alle ha kake bar".

Hadia Tajik har på sin side sagt at hvis Jonas skulle gå hen og bli rosa-blogger, da vil hun i alle fall si opp stillingen som Jonas sin "blyant-spisser". Det ville være for mye å forlange at fortsette, når det var kommet en blåøy
d rosa-blondine i mellom.

Islamforskeren Lars Gule var straks ute med kritikken. Han var redd Jonas skulle ta plassen fra ham som ekstrem terrorist, og terrorbomber. Han mente at Jonas i burka ville stride mot konkurransevilkårene for statsterrorister, og har nå sendt in klage til bombekomiteen, for å spende ben for Jonas.


Erna Solberg smilte og sa at Jonas vil nok være bedre som rosablogger enn politiker, men hadde ingen mening om hvor vidt Jonas burde gå i burka.

Siv Jensen klappet seg selv på låret med en høy og munter latter og ropte samme strofen som hun også brukte over for Jens Stoltenberg.

Morna Jonas.... laugh

Det morsomme ved denne uventede situasjonen er at hele nasjonen Norge jubler over Jonas sin avgang, og ønsker ham lykke til som rosablogger, og flink burka pike.