Vi i Danmark har alltid et eller annet ordtak som vi kan bruke på nesten enhver gitt situasjon. Og et av de mange ordtakene er veldig passende i disse metoo tider.
 

Vi alle vet på nåværende at Arbeiderpartiet sliter på alle meningsmålinger, men når ser det ut til at partiets muslimske religiøse og åndelige nestleder tar et solid grep for å rette opp på tingenes gang.

Under et møte som handlet om varslingssakene i Arbeiderpartiet, satte Hadia Tajik seg med spredte ben på en stol, og tok et solid grep i skrittet, heldigvis på seg selv. Hun var nok slett ikke klar over at fotografen fikk foreviget den salige stunden. 

Hun kan ikke i denne situasjonen skylde på Trong Giske, da han helt tydelig har begge hender solid plantet på bordet. Men hennes ansikt utstråler tydelig en ekstase/nytelse som hun ellers pleier å være flink til å holde skjult med stenansiktet sitt.

Og her kommer så det gode danske ordtaket inn: Det bedre med et tag i skridtet end at tage 10 skridt på taget.

For de av dere som ønsker det på norsk er det slik: Det er bedre med et tak i skrittet enn å ta 10 skritt på taket

Vi får så håpe på at Tajik var tilfredstillet nok til at hun ikke i fremtiden trenger å rope "metoo" på alle møtene hun eventuelt skal delta på.

Trond Giske var sannsynligvis mer enn lykkelig for at han i denne situasjonen slapp for å bli utsatt for et regulært trakassering/sexsjikane/sexovergrep og "balletak". Vi på Foxcamp takker for bildet. Tajik kan så være glad for at vi her ikke kan bruke et annet godt dansk ordtak: Det eneste skæg vi har, er det vi sidder på.

Vanskelig å oversette til norsk, men i Danmark kan ordet "skæg" brukes i stedet for "moro" og har altså intet med skjegg å gjøre. Tajik har nok bare det skjegget hun har mellom stortærne. Men det er så en hel annen historie.

Og et godt råd til Arbeiderpartiets islamske åndelige nestleder: Tajik bør i fremtiden huske på å samle benene, styre sine lyster, og tenkte på noe annet enn Giske når hun er i møte! En ting er 100% sikker. Hun blir aldri igjen "blyantspisser" i Arbeiderpartiet, da mennene nok skal finne andre måter å spisse "blyanten" deres på.  innocent

OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Har dere adblock på, så vennligst hvitlist siden foxcamp. Vær snille å dele, artikkelen, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:  paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, som egne opplevelser samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen, som ønskes brukt flittig.