Utskrift

Vi alle trenger en god latter av og til. Denne lille historien fikk i alle fall meg til å le rått, veldig lenge. Håper at også dere vil få en god latter her.
 

Jeg husker ikke hvor jeg så denne historien, men jeg fikk i alle fall en kopi av den innen den forsvant ut i det ukjente i cyberspace.

Historien er stjålet et eller annet sted fra, men det gjør ikke den mindre morsom, da slike historier bør bli spredt ut til alle som liker en god latter. 

Her er det som følger.

Jeg husker godt min første opplevelse med kondom. Jeg var rundt 17 år da jeg gikk inn på apoteket for å kjøpe en pakke med kondomer.

Bak disken sto en vakker kvinne, og hun kunne se at jeg var ny på dette. Hun ga meg pakken og spurte om jeg visste hvordan jeg skulle bruke den. Jeg var ærlig og svarte: «Nei, dette er min første gang».


Hun smilte, og pakket ut kondomet, tok den ut og lot den gli nedover tommelen. Hun viste meg at den skulle være stram og sikker.
Jeg så tydeligvis fremdeles forvirret ut. Så hun så seg rundt for å se om butikken var tom. Det var ingen der.
«Bare et øyeblikk» sa hun og gikk til døren. Hun låste den.

Så tok hun hånden min, ledet meg inn på bakrommet, kneppet opp blusen og fjernet den. Hun hektet av seg BH-en og la den fra seg. «Gjør disse deg opphisset?» spurte hun.

Jeg var så sjokkert at alt jeg klarte var å nikke på hodet mitt. Hun sa at det var på tide å la kondomet skli på. Mens jeg gjorde det tok hun av seg skjørtet, fjernet trusen og la seg på et skrivebord.

«Vel, kom igjen da» sa hun. «Vi har ikke så mye tid».

Jeg klatret over henne. Det var så fantastisk at jeg dessverre ikke klarte å holde meg mer enn et par sekunder.
BOOOM! Så var det gjort. Jeg var ferdig i løpet av få øyeblikk.

Hun så på meg og løftet et øyenbryn. Så spurte hun: «Du klarte å sette på kondomet vel?»
«Ja, det gjorde jeg!» svarte jeg og holdt opp tommelen min for å vise henne.

Hun svimte av.

 

OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Har dere adblock på, så vennligst hvitlist siden foxcamp. Vær snille å dele, artikkelen, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:  paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, som egne opplevelser samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen, som ønskes brukt flittig.