Vi alle trenger en god latter av og til. Som oftest er det jo slik, at latter smitter, og kan faktisk redde en ellers dårlig dag for veldig mange.
 

Denne siden vil jeg bygge på med diverse gode vittigheter jeg har samlet sammen, som jeg synes det er verd å dele. Kontakt med gjerne på Foxcamp sine facebook sider hvis du har en god historie som kan få gang i latteren. Du kan også benytte kommentarfeltet under for å fortelle morsomme historier. Når det er 10 historier, da legger jeg opp en nye side og fortsetter der.

Vi begynner med denne:

Der sitter syv kvinner i en båt. En av dem er i lykkelige omstendigheter, men de andre seks kvinner kan ikke hjelpe henne, da de alle sitter i samme båt. laugh

English: Seven women sitting in a boat. One of them are in happy circumstances, the other six could not help her because they all were sitting in the same boat. laugh

OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Har dere adblock på, så vennligst hvitlist siden foxcamp. Vær snille å dele, artikkelen, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:  paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, som egne opplevelser samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen, som ønskes brukt flittig.