Det er ikke noe nytt i at jorden tar, og jorden gir igjen. I Trøndelag har arkeologer avdekket en spennende gjenstand som er fra nyere tid.

It tok me about 30 years to embrace my self a woman-free kitchen. There is not a chance that i ever will let my kitchen be invaded by a woman again.

Vi alle trenger en god latter av og til. Denne lille historien fikk i alle fall meg til å le rått, veldig lenge. Håper at også dere vil få en god latter her.
 

Etter mange overveielser er jeg kommet frem til at jeg vil legge om driften av Foxcamp fra standard blogg til en video-blogg hvor musikk vil være første prioritet.

Vi i Danmark har alltid et eller annet ordtak som vi kan bruke på nesten enhver gitt situasjon. Og et av de mange ordtakene er veldig passende i disse metoo tider.
 

Vi alle trenger en god latter av og til. Som oftest er det jo slik, at latter smitter, og kan faktisk redde en ellers dårlig dag for veldig mange.
 

Norsk Arbeiderparti vil redde norsk økonomi ved å avskaffe alderdomsbølgen med et pennestrøk, og inkaller nå de som har fylt 67 år til resirkuleringsfest.