Det er ikke enkelt når våre politikere legger til rette for at alle kan føle seg krenket over filleting. Faktisk så har det tatt helt av på det siste, og verre skal det bli etter hvert.
 

Add a comment

It tok me about 30 years to embrace my self a woman-free kitchen. There is not a chance that i ever will let my kitchen be invaded by a woman again.

Add a comment

Vi alle trenger en god latter av og til. Denne lille historien fikk i alle fall meg til å le rått, veldig lenge. Håper at også dere vil få en god latter her.
 

Add a comment

Etter mange overveielser er jeg kommet frem til at jeg vil legge om driften av Foxcamp fra standard blogg til en video-blogg hvor musikk vil være første prioritet.

Add a comment

Vi i Danmark har alltid et eller annet ordtak som vi kan bruke på nesten enhver gitt situasjon. Og et av de mange ordtakene er veldig passende i disse metoo tider.
 

Add a comment

Vi alle trenger en god latter av og til. Som oftest er det jo slik, at latter smitter, og kan faktisk redde en ellers dårlig dag for veldig mange.
 

Add a comment

Norsk Arbeiderparti vil redde norsk økonomi ved å avskaffe alderdomsbølgen med et pennestrøk, og inkaller nå de som har fylt 67 år til resirkuleringsfest.
 

Add a comment