Dette blir det siste fra meg hva det angår denne politiske hoaxen som er blitt oppkalt for Covid-19. Jeg har fått mer enn nok av politisk bedrag, og politisk diktatur.
 

Kina viruset for siste gang på denne siden.

Jeg må nok si at det politisk skapte viruset har virket ekstremt godt på visse deler av verdensbefolkningen. Og jeg var ved å le meg skakk, da jeg i dag leste en uttalelse fra en lege i Australia som sa: Til de av dere som er vettskremte over dette politisk skapte viruset, kan jeg bare fortelle dere en meget viktig ting.

Når verdensøkonomien har kollapset, og de alle fleste land er økonomisk konkurs, hvor de fleste har mistet deres jobb, som de aldri vil få igjen, når folk begynner å sulte fordi de ingen oppsparing har til å stå imot med, når bankene har tatt alt dere eier å har av småpenger, og alt har gått ut over stupet, da vil dere oppdage, at 98.8% av os vil fortsatt være på denne kloden. Problemet deres vil bare bli mye større, og mye verre, da nå har politikerne og deres røde journalister i MSM media som betales av deres lommer funnet ut hvor mye makt de kan øve mot dere.

Det vi er vitner til på verdens plan er ikke mindre enn vel tilrettelagt, og nøye planlagt politisk diktatur. Hva dere har vært vitner til de siste 3 måneder, er politisk skapt.

Det alle verste av alt, at folk virket som om de direkte likte å være fengslet i deres egne hjem, mens politikere hadde tidenes moro. De hadde ikke portforbud, de skal ikke gå med hverken hansker, eller ansiktmasker, de hadde ikke reiseforbud, eller andre begrensninger som vi andre menige folk. Sykehusene stod for det meste tomme, men ingen skulle se det før folk fant på å fotografere.

I London bygget man et kjempe mottak for 4000 corona pasienter. Dette sykehuset står tom. Verden over rapporterer man samme observasjoner. Nå er det gryende opprør på gang mot denne formen politisk voldtekt av hele befolkninger. Men ingen som tør å skrive om det.

I det Italienske parlamentet er det regulert opprør over at av de 25000 registrerte corona dødsfall, var det faktisk bare 5% som døde av viruset. Resten døde av kreft, hjerte, og andre organ svikt, selvmord, mord. Opptaket finnes på youtube. 

Det er ikke lenge siden politikerne har oppfunnet feminismen, og ser det begrepet som et særdeles effektv våpen til å sette ikke bare kjønnene opp mot hverandre, men hvis de bruker våpenet riktig, da kan de sette opp alle mot alle, og dermed så splid blant folk som aldri før.

Og tro meg på mitt ord. Det finnes ikke værre enn kvinner ( hvis man i det hele tatt kan kalle dem for kvinner ) som blir motsagt. Vover man seg som mann å stå opp mot en kvinne i dag, da er helvete løs. De steller til med engang bråk som vi aldri har opplevd maken. Mannevonde skapninger som til og med prøver å kalle seg selv for damer går fullstendig av skaftet hvis de ikke får rett. 

Å prøve å resonnere mot disse individer er spill av tid, man når aldri frem uansett. Det er dog en lykkelig omstendighet, at bare ca. 30% av de av seg selv oppkalte "kvinner" som skaper seg på denne måten. Det finnes heldigvis fortsatt damer i Europa. Og hvis ikke, da kan vi alltid importere inn fra andre land, noe som også er ille sett av feministene, da de så blir tilsidesatt som totalt uinteressante emner.

Jeg har en side på facebook som kalles for Nordisk Spaniaportal.  En side hvor vi har hatt det fredlig og rolig, så lenge vi bare var noen få stykker. Plutselig på bare et par dager har medlemstallet eksploderet uten noen forklaring. Og jeg må nok si, at jeg aldri hatt så mye bråk som i de to dagene hvor medlemsmassen økte fort.

Og bråk fra spesielt hysteriske kvinner er totalt uønsket, derfor vil jeg fra dags dato innføre et totalt forbud mot alle former for politisk emner, og corona emner. Jeg ønsker å ta tilbake bordet, og føre det videre som der var før disse uheldige elementer var sluppet til. jeg vil på samme tid sortere ut med hard hånd for å fjerne de som bare er kommet til for å stelle til med bråk.

For tenke seg engang. Vover man seg på å sette en dansk potet på en stor potte i spania, da blir man plutselig overflalt, og kalt for en idiot, og en forbryter, og personen ønsket faktisk at noen skulle anmelde meg, fordi jeg vovet å sette en potet i en potte?

Er det virkelig slik, at jeg bare stilltiende må finne meg i slike utfall som egentlig slett ikke hører til på bordet? Eller må jeg bare finne meg i at jeg blir verbalt overfalt fordi jeg vover å motsi noen fra det motsatte kjønnet som uansett hva må absolutt ha det siste ordet i absolutt alle emner? Hvis ikke de får siste ordet, da er igjen helvete løs?

Må jeg finne meg i å bli svinet til, fordi jeg vover å vise en eske med ansiktmasker hvor det står at de slett ikke vil beskytte mot noen virus? Og fordi jeg også forteller sannheten om at disse maskene må byttes hver 30. minutt?

Ærlig talt. De av dere som ikke tåler lukten i bakeriet bør forsvinne fortere enn fort i stedet for å stelle til med engang bråk som uansett aldri vil føre frem til noe positivt. Jeg foreslår at dere i stedet for å lukke ut en masse galle, finder dere et annet bakeri i stedet for å bruke til på å fornedre dere selv med deres latterlige krigeriske utfall.

Har dere lyst på å innklage meg til Admin på Foxcamp? Bare gjør det. Admin her er også meg, så klagene deres vil ikke bli tatt til følge.

Liker du deg ikke på portalen min?

Da finner du deg bare en annen side så fort som mulig. Hvis ikke, da skal jeg nok hjelpe ut deg i en mektig fart. Bråkmakere er ikke lengre velkommen, og siden min vil fra nå gå tilbake til normalen, uten noen form for politikk, da jeg har innsett at politikk bare splitter opp folk, ødelegger vennskaper, familier, og også ekteskaper. Og det vil ikke jeg ha noe av på siden min.

Husk i øvrig, at hele bermen fra venstresiden har sagt, at de som bruker sinna smilies i debatter er høyreekstremister. Da spesielt fordi flest sinna smilies sendes fra de venstreekstremes rekker.


 

OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Har dere adblock på, så vennligst hvitlist siden foxcamp. Vær snille å dele, artikkelen, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:  paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, som egne opplevelser samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen, som ønskes brukt flittig.