Jeg føler med de av dere som er møkka lei alt virus propaganda som føres døgnet rundt, hver eneste dag. Jeg er gått lei jeg også.
 

Dagens Nyheter:

Virus, virus, virus, og atter virus. Det ser ut til at islamsk terror er opphørt, klimahysteriet er lagt på is, Greta Tunberg er gått i seg selv igjen, eller i hi, og nå er det Kina viruset som er terroristen som dreper gamle folk.

Vi vet hele tiden hvor mange som er smittet, og hvor mange som er døde. Men ingenting om hvor mange som overlever. Det er ikke viktig. Det er viktig å fortelle om alle de mange tusener rundt i verden som dør hver dag. Man tar alle dødsfallene med under koronadødsfall for å få så høye tall som mulig. Det er viktig at befolkningen er vettskremte. Da er vi enklere å kontrollere.

Kina virus er den nye terroristen, men det er befolkningen som blir straffet ved at politikerne sperrer dem inn i hjemmene deres, tar i fra dem jobbene deres, ødelegger økonomiene deres, og på samme tid fastholder at de gjør det for folkets beste.
Forvirret? Ja jeg er det også. Hva vi kan gjøre?
Rulle om på ryggen og spille død inntil det over?

Hva skjer det når vi kommer så langt at man kanskje endelig vil avblåse portforbudet? Tror dere virkelig på at alle vil få igjen jobbene deres? Tror dere virkelig på at bedriftene dere har jobbet for har overlevd i disse tider hvor konkursene står i kø? Tror dere selv på at økonomiene deres vil bli reddet av staten? Tror dere virkelig på at det er hold i propagandaen som kjøres ut til oss hver eneste dag?

Via de sosiale media kan man ved en enkelt museklikk nå ut til millioner av mennesker med nyheter som ikke har noen sannhet på seg. Problemet er at hvis mange nok mennesker ser en melding mange nok ganger, da blir det plutselig til sannhet?

Slik er det dessverre ikke. Så for min del har jeg på min facebook side skrevet følgende.

Fra nå av vil alle former for politisk propaganda fra venstresiden, samt MSM som vedrører Kina Viruset bli automatisk fjernet fra veggen min.

Jeg foretrekker å kunne være i stand til å tenke selv, og handle på egen hånd, og eget ansvar, og ikke la meg bli hjernevasket av hverken politikere, eller Main Stream Media.

Jeg gjør dette, fordi jeg ikke ønsker å bli uvenner med folk som er av en annen mening enn meg. Vi alle har rett til å uttrykke meningene våre, men det ser ut til at andre på venstresiden spesielt kvinner mener det motsatte, og gjør meget høylydt, og med mange skjellsord oppmerksomme på det som etter deres mening er sannheten.

Jeg foreslår at man heller bruker tiden på å tenke positivt, smile masse, og fortelle partneren deres at dere elsker henne/ham i stedet for å gå i krig mot noen som vover å være uenige med dere.

Ønsker alle en flott dag i husarrest.

Sett i fra mitt synspunkt, har politikerne våre seriøse ønsker om å kvele verdensøkonomien, selv om det kanskje vil skaffe oss folket en verdensomspennende konflikt på halsen som meget vel kan ende opp i sosial uro, sivil ulydighet, eller til og med en ny verdenskrig. 

Har ikke vi nådd det punktet at det er på tide at folket sier stop, og at nok er nok? Eller skal vi bare bli ved med å finne oss i den pågående verdensomspennende politiske voldtekten av alle befolkninger uten å gjøre noe for å stoppe galskapen?

Det er fortsatt lov å tenke selv. Det er forsatt lov på egen hånd å kunne ha en egen mening. Men politikerne våre jobber på i harde livet for å ta i fra oss alle de siste frihetene, de siste rettighetene. Skal vi virkelig tillate at de gjør det?

 

OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Har dere adblock på, så vennligst hvitlist siden foxcamp. Vær snille å dele, artikkelen, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:  paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, som egne opplevelser samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen, som ønskes brukt flittig.