Covid-19 viruset brer seg med lynets hast, og WHO har erklært pandemi, noe som har fått europas regjeringer til å gå amok med talentløse tiltak som ikke kommer til å fungere.

Stadig flere leger i verden sier fra at denne nye corona virus er ikke mer farlig enn andre influensa virus, og sier at i dag er sannsynligheten for at nettopp du er smittet, veldig stor. 80% vil aldri merke at de er smittet, de blir enkelt og greit ikke syke, men kan smitte mange hundretalls mennesker omkring seg.

Man sier også i fra at den hysteriske bruken av munnbind har absolutt ingen preventiv virkning, da virus saktens kan passere maskene.

Vi får også være oppmerksomme på at 1 meters avstand til andre mennesker er ikke på noen måter preventiv. Går du på butikken, apoteket, legen, bensinstasjonen, da henger virus i luften, hvor folk har hostet og nyst, og det er påvist at folk som stort sett har oppholdt seg hjemme, er også blitt smittet.

Virus kan med vinden føres flere hundre kilometer bort fra smittekilden, derfor har man ofte vanskelig ved å spore hvor smitten komme fra.

Det ser fortsatt ut til at bare asiater, arabere, og blant vestens befolkning er det de over 60 år med andre sykdommer som dør av dette viruset. Men det er så bare spekulasjoner, ingen har turt å snakke om at Covid-19 kanskje er menneskskapt designer virus.

Ti sist, men ikke minst! Politisk styrt sosial kontroll er under utprøvning. Å gi folk portforbud i 14 dager i denne situasjonen ser jeg på som sosial kontroll. Som det eksempelvis er i Spania, da har folk ikke engang lov til å ta seg en kveldstur for å mosjonere litt. Straffen for å blitt tatt ute uten nødvendige grunner går fra €600 til €30.000.- og i meget grove tilfeller fengselstraff.
I Kina går de enda lengre, da det går historier om at soldater skyter og dreper folk som blir tatt i å trosse portforbudet.

Portforbud = sosial kontroll. Spania har innført portforbud. Det meldes nå at det har ingen preventiv virkning, da virus kan komme med vinden og smitte også deg innen for de egne fire vegger. Eneste virkning sosial kontroll har, er at politikerne virkelig kan prøve ut makten deres hvor de sammen med media skremmer vettet av hele befolkninger, for da er de mye enklere å kontrollere.

Vaksine: Tenk dere! En vaksine virker bare på et enkelt type virus. Og må gudene vite at vi har mer enn virus nok i verden til at medisinal firma kan tjene tykt på vaksiner. Det som du heller ikke tenker på er, at hvis det nå plutselig blir til 30 forskjellige slags virusangrep som fører til pandemi, da må du ha 30 forskjellige sprøyter for å slippe å få bare en av dem?

Det vil si, at nettopp du som tror på eliten, vil bli pumpet full av allverdens skadelige kjemiske stoffer. Eneste virkning de har er at produsentene av vaksiner blir bare stadig rikere. At det dør flere folk av vaksiner, enn av influensa, snakker man ikke om, det finnes ingen statistikker. Med andre ord, du skal ikke vite. Jo mindre du vet, jo mer kan de tjene.

En ting er dog allerede påvist. Vaksineringsprogrammer svekker kroppens immunforsvar i vesentlig grad, derfor vil vi få bruk for stadig flere vaksiner, og medikamenter for å kunne holde sykdommer i skakk. Vi når så et punkt, hvor du ikke kan overleve et sykdomsforløp hvis ikke du kan få tak i de medisiner du trenger. I en eventuell situasjon med medisin nekt, noe som systemet faktisk allerede praktiserer, er det enkelt og greit å kunne ta livet av deg, da uten et solid immunforsvar, har ikke du sjans for å overleve.

Jeg er lykkelig for at jeg har hatt alle barnesykdommene, det fantes ikke vaksiner den gang. Barnesykdommene har til formål å lære opp immunforsvaret til å kunne takle nettopp bakterie og virus angrep. Akkurat det tenker ikke folk på lengre. Politikerne ønsker ikke at vi skal vite, de ønsker ikke at vi skal tenke, faktisk, så bryr de seg slett ikke om oss folket, de bare bryr seg om eget ve og vell, som de til enhver tid vil få på bekostning av folket i fortsatt økende skatter og avgifter.

Herre min gud, vi er snart 8 milliarder mennesker på jorden, og man erklærer en total hysterisk pandemi fordi 170.000 mennesker verden over er smittet av en influensavirus?

Prøv å tenke med fornuften, og ikke med hjertet. Du skal ikke la deg forlede av smarte politikere, msm media, eller medisinal bedrifter.

For skulle uheldet være ute, så kan du lage eget medisin mot virus, og det uten at du skal stikkes 30 ganger for å dekke alle muligheter. Du trenger bare å skaffe fersk gurkemeie, ekte kanelstenger fra SriLanka, samt svart pepper. Noe jeg kommer tilbake til i en annen artikkel som beskriver hvordan du går frem.

I mellomtiden, bruk fornuften. Vær forvisset om at virus saktens kan nå deg og dine selv om dere har barrikadert dere i hjemmene deres, enkelt og greit via luften. Hysteri og panikk fører bare til anarki. Bevar roen, sørg for at ha nok mat og drikke til minst 30 dager, da også det med å gå i butikken for å kjøpe inn er forbunnet med risiko, da der hoster og nyser folk også. Dermed er virus spedt ut til hele butikkslokalet, og varesortimentet. 

Det finnes dermed ingen helgardering. Husk hyppige håndvask, selv om det heller ikke vil hjelpe mot en luftbåren virus. 

 

OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Vær snille å dele, artikkelen, og klikke på et par reklamer på toppen, eller til sidene, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:     paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen.

Dere kan også være med til å debattere på den nye Nordiske Spaniaportalen