Utskrift

Norske politikere av alle politiske farger har nå gått sammen med antirasistene for å knekke folkeviljen. Snart har vi ikke lengre lov til å puste fritt heller!
 

Beklager venner. Våre regjeringer da spesielt Erna Solberg har solgt friheten vår, og retten til å kunne ytre oss fritt til FN, og islamister. Storkrigen i Europa er dermed kommet et stort skritt nærmere.

Globalistene klapper begeistret av gjerningene deres, mens blodet flyter, våre jenter blir voldtatte, og folk blir røvet, og myrdet på åpen gate ved høylys dag.

Og verst er at tilsynelatende ingen som tør å reise seg mot den politiske undertrykkelsen av de etniske Europeiske befolkninger.

Jeg er virkelig redd at enden på Europa slik som vi kjenner det er rett rundt hjørnet. Anarki vil bryte ut, og blodet vil flyte i gatene våre.

Hvordan er vi kommet der til at vi bare finner oss i den politiske gjengvoldtekten av hele befolkninger?

Må vi virkelig finne oss i at de som vi har tatt imot kveler oss alle, våre samfunn, religion, kulturer, og levesett, samt friheten til å kunne ytre oss selv?

I dag la jeg inn en kommentar på Resett sine sider som følger:

Jeg vil gjerne se at ordet "hettemåke", eller "kloakkrotte" "negerbolle" blir ytringer som vil både bøtelegge folk, og kaste dem i fengsel.
 

Og hvordan i "HÆVLETE" har politikerne, ordensmakten, og den dømmende makten tenkt seg situasjonen skal utvikle seg?

Skal det bare være frittgående muslimer på gater og vei, mens hele den etnisk norske befolkningen sitter i fengsel fordi de rett og slett snakker norsk, bruker ord og setninger som før i tiden var helt normalt? Hvem skal så tjene penger så de kan få mat, bolig, og klær på kroppen? Vel, det vil bli en dag å huske på det også.

Jeg oppfordrer alle de som er så til de grader hårsåre at forlate landet. Slike surpomper og krykkhusarer har ikke hjem i det gode gamle landet Norge. :)

Må den kristne Guden bevare Norge.

Vel, kommentaren ble fjernet av Resett sine moderatorer. De har nå også meldt seg inn i rekkene på de hårsåre MSM media. Resett er blitt politianmeldt av Antirasistisk Senter sine følgere, derfor er de også begynt å krype langs panelene for å kunne bevare freden. Hvis det ellers er noen fred igjen man kan bevare.

På noen få dager er en 70 åring som er blitt dømt for et "rasistisk" utsagn mot Sumaya Jirde Ali. Igår ble Sylvi Listhaug politianmeldt av folkene fra Antirasistisk Senter (Antinorsk Terror Senter). Vi lever i et sykt samfunn som i vår tid er skapt av Erna Solberg og globalist vennene hennes. Og nordmannen har mistet den friheten vi ellers alltid før har kunnet skryte av.

Jeg håper at jeg slipper for å oppleve en storkrig på Europeisk jord. Jeg håper at jeg ikke er her til den tid, men jeg er mer enn nok engstelig over utviklingen på det Europeiske kontinentet som er orkestrert av naive, blinde, og totalt maktgale politikere.

Jeg beklager de sterke vendinger, men av og til må jag bare ha litt luft! Og da er det greit å ha en egen webside man kan avreagere på, og få avløp for frustrasjoner som ellers hoper opp seg. laugh

OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Har dere adblock på, så vennligst hvitlist siden foxcamp. Vær snille å dele, artikkelen, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:  paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, som egne opplevelser samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen, som ønskes brukt flittig.