Utskrift

I våre dagers totalt mislykket multikulturel samfunn er det blitt vanskelig å være et normalt menneske, med normale verdier, og standarder. Ytringsfriheten også under stadig angrep.
 

Det er ikke lett å være menneske i våre dagers samfunn hvor både våre politikere og etablerte media gåt imot folkemeninger og folkeviljen for å lette veien for våre politikeres ønsker om en total globalisering, uten grenser, og uten at vi har noe å skulle ha skulle ha sagt.

Media sammen med sosialistiske regjeringer verden over har skyld i at alt er på vei mot en total kollaps. Det de ønsker er å skape en form for anarki som vil medføre storkrig, om ikke på verdensbasis, så i hele Europa. Erna Solberg er blant de norske politikere som sammen med Jonas Gahr Støre klapper i hendene deres mens de ser på en stadig mer spredning av vold, drap og voldtekter. Voldelige hendelser som sprer seg fra Portugal, og opp gjennom alle Europeiske land.

Våre handlingslammede politikere bare ser maktesløst på utviklingen, og mens Europa på det nærmeste står i flammer, så koser de seg omgitt av sterk bevæpnet politi og livvakter, og på samme tid fremsetter de påstander om at hvor trygt og godt vi har det i Norge.

Media er ikke sene til å bakke dem opp i både tykt og tynt, og slår ned på enhver person og organisasjon som vover å løfte sin røst imot disse svikere av akademikere som kaller seg selv for den styrende eliten i landet.

For noen år siden hadde vi bare Document og Hrs som forsøkte å si de store etablerte medier imot, og det siste året som er gått har vi fått Resett. Disse tre medier ble kjent for at på sidene deres fikk folk lov å ytre seg fritt i kommentarfeltene.

Men også denne friheten har fått seg et knekk. På Hrs sine sider er det fortsatt rimelig fritt frem, Document på sine sider merker de sterke innleggene som "spam", slik at de aldri blir postet, og på Resett har man gått skrittet lengre, og direkte redigerer i folks kommentarer slik at de mister deres betydning, eller mening, og som oftest begge deler.

De innlegg som er nærmest sannheten tåles ikke, og blir fjernet av moderatorer som oftes ikke engang har lest kommentaren men bare noen ord, eller kanskje en linje før de fjerner dem. De som kommenterer står totalt uforstående, da spesielt hvis det slett ikke er noe hverken støtende, krenkende, eller rasistiske tilløp i innlegget.

Å klage til Resett nytter ikke stort. Det blir bare som å slå i en dyne. Enten får man slett ikke svar, ellers får man bare en goddag mann økseskaft til svar, som ikke kan brukes til noe som helst.

Også jeg har lagt inn en kommentar som aldri kom opp på tross av at der var andre som virkelig var stygge enkelt kom seg gjenom moderatorenes falkeblikk og røde blyanter. Kommentaren min ble bare fjernet.

Men jeg har heldigvis mine egne sider hvor jeg kan få fritt løp for mine frustrasjoner. Her er det jeg som er moderator, det er mitt eget domene, og attpåtil på egen server. Her er det jeg som bestemmer hva som sømmer seg eller ikke.

Og her er innlegget som ble fjernet:

Erna Solberg tar med seg godterier i kilovis, samt pizza og wienerbrød betalt av skatteyteres lommer. Slik vil Erna sørge for at 3 store hunkjønn skal vokse seg til "store" politikere. Norge har aldri hatt så til de grader elendige forbilder for folket som de tre vi har pr. i dag.

Jeg skal love for at spesielt Erna og Grande vokser med oppgaven. Det er stygt nok at vi rundt i Europa ser alkoholikere som EU's Juncker. Men å oppleve at de møter på jobb hvor de ikke engang er i stand til å ta vare på seg selv, bør vi spares for. Solberg har ofte problemer med å snakke og kan nesten ikke puste eller stå ordentlig. Samme er situasjonen for Grande. Og Siv Jensen er rett i hælene på de to ministerkolleger hun regjerer sammen med. Også hun vokser med oppgaven?

Og da stiller jeg spørsmålet: Er det virkelig riktig at også Norge skal styres av folk som ikke engang er i stand til å styre seg selv, eller ta vare på seg selv?

Og med Krf i regjering vil det bli enda flere kvinner i overstørrelse som liksom skal vise veien for oss andre?

Bildet for oven taler sitt tydelige språk, og viser det totale politiske forfallet i Norge!

Jeg tror neppe at våre barn, og barnebarn vil vise noen form for takknemlighet over for disse tre når de blir voksne!

FRP ut av regjering...... Hvis ikke, da blir det ingen Frp i regjering i 2021!

Artikkelen kan dere lese her: https://resett.no/2018/12/16/118272/

Dere vil sikker finne kommentarer som overgår ovenstånde mange ganger. I November fjernet Resetts moderatorer en ganske så uskyldig kommentar. Reaksjonen min ble, betalingsboikott for Desember 2018. Bare en uke senere, gjorde de det igjen, da ble det nytt betalingsnekt for Januar 2019. I dag ble denne betalingsnekten utvidet til februar 2019, og kanskje dermed for evig.

Jeg har ikke lyst på å støtte en media som nærmer seg FN's nye krav om knebling av folk for at alle media skal være 100% politisk korrekte. Resett kan så tigge videre om både jule, nyttårs, og påskegaver. De får ikke en øre av meg mer! Hvis mine penger er gode nok, da er mine kommentarer det også.

Men uansett så ønsker jeg dem en god jul. Eller skal jeg heller ønsker dem en god kultur uke? Med kulturmann som kommer med gaver, og hvor det også er kulturmannen som kysser mor?

Av og til er det godt å få luft! Vær så god og si din mening!

OBS! Foxcamp trenger penger på samme måten som alle andre websider. Har dere adblock på, så vennligst hvitlist siden foxcamp. Vær snille å dele, artikkelen, så jeg kan tjene et par kroner til driften, som bestemt ikke er billig, da spesielt ikke når man er pensjonist.

Dere kan også hjelpe ved å donere penger til  meg på linken her:  paypal.me/Berdaljan    Jeg trenger virkelig hver en krone jeg kan samle sammen.

På forhånd mange takk.

Likte dere artikkelen? Da husk å dele med andre også.  Ris og ros, andre opplysninger, som egne opplevelser samt forslag er velkommen i kommentarfeltet under artikkelen, som ønskes brukt flittig.